Een goedkope website laten maken?

Met uw eigen design, gemakkelijk te gebruiken & goed vindbaar.

 • Uw eigen design

  Een prachtige website geheel ontworpen met uw eigen huisstijl.

 • Flexibel

  Dankzij onze flexibiliteit maken wij uw website zoals u het wilt met het budget dat bij u past.

 • Google Optimalisatie

  Goed gevonden worden op google. Dat is de basis van elke website.

 • Responsive design

  Uw website wordt zo gemaakt dat deze er goed uitziet en automatisch aanpast voor computer, tablet en mobiel.

 • Scherpe Tarieven

  Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij een goedkope website maken zonder in te houden op kwaliteit.

 • Creativiteit

  Ons team is jong en creatief. En daar maken wij op alle fronten gebruik van voor uw website.

Een goedkope website

Flexibiliteit is één van onze sterkste punten. De website pakketten die wij aanbieden zijn dan ook zeer flexibel. Daarom kunnen wij voor beginnende bedrijven een zeer goedkope website aanbieden en voor bedrijven met een hoger budget een uitgebreid pakket samenstellen. Het website pakket dat bij uw bedrijf past baseren we daarom op uw wensen en budget. Op deze manier kunnen we een perfect pakket voor u samen stellen, geheel op maat gemaakt.

Met deze flexibele werkwijze kunnen wij voor iedereen een mooie, passende website creeëren. Want elk bedrijf verdient een persoonlijke aanpak.

Lees meer

Onze werkwijze

Dankzij onze ervaring hebben wij een werkwijze opgesteld waarbij we uw website zo zorgvuldig en efficiënt mogelijk kunnen opzetten. Dankzij het stappensysteem die wij (flexibel) doorlopen, besparen we tijd waardoor u uiteindelijk een goedkope website krijgt. Daarentegen besparen we niet op creativiteit en het uiteindelijke resultaat. Want we zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Lees meer

Google Optimalisatie

Uw website moet natuurlijk goed gevonden worden via google en de andere zoekmachines. Daarom maken wij onze websites in een sterk CMS die de laatste technische snufjes bevat om uw website op en top klaar te maken voor de zoekresultaten. Ook als u een goedkope website wilt, kunnen we uw website voorzien van een sterke google optimalisatie.

Lees meer

Wat zeggen onze klanten?

Een goedkope website of een zeer uitgebreide website? Wij zijn een jong, flexibel en creatief team. Met ons belangrijke motto ‘Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!’ zijn wij samen met onze klanten hier kunnen komen. En we hopen nog veel meer klanten tevreden te maken in de toekomst.

van Herk Business Promotions heeft onze site helemaal gemaakt zoals wij voor ogen hadden. Stoer, fris en duidelijk in opmaak en eenvoudig te bedienen. Na een eerste gesprek met Kevin hadden wij gelijk het volste vertrouwen dat ze er iets moois van zouden maken! Snel en met fijne terugkoppeling hebben zij onze site gebouwd. De site is voor ons goed zelf te onderhouden en met vragen kunnen wij altijd terecht bij VHbusinesspromotions. Voor een betaalbare site raden wij hen zeker aan!

Esther Famous Ibiza Jewelry

Vele jaren hadden wij zonder website gewerkt, maar sinds we een website hebben zijn onze klanten veel meer tevreden. Nu kan iedereen ons vinden via google en kunnen de klanten thuis alvast kijken wat ze willen bestellen. Van Herk Business Promotions heeft al het werk uit handen genomen, op deze manier hoefden wij helemaal niet om te kijken naar de website en konden wij ons gewoon blijven richten op de zaak.

Peng Chinees-Indisch Restaurant Golden Palace

Website laten maken door van Herk Business promotions: Snel, doelgericht, vakkundig, meedenkend, nette prijzen, goede uitleg en vooral relaxed. Kortom aanrader!

Angelique HCR de Zwaan

Kevin heeft onze wensen vertaald in een duidelijke en eigentijdse website. Met deze website kan iedereen ons snel vinden op internet

Willy Food Affair

Bent u geïnteresseerd in een goedkope website? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag met u de mogelijkheden door.

Contact
superkefjeGoedkope Website