Een complete website laten maken?

Flexibele Werkwijze

Makkelijk te Gebruiken

Voor Elk Budget

Achteraf Betalen

Bekijk hier recente Voorbeelden

Neem Vrijblijvend Contact Op

Moderne Websites

Uw eigen design, Gemakkelijk te gebruiken & Goed vindbaar

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Een mooie website laten maken

Voordelig, flexibel & effectief

 • Responsive Webdesign

  Al onze websites zijn responsive. Dat betekent dat uw website automatisch het perfecte formaat heeft op computer, mobiel en tablet.

 • Gericht op uw Klanten

  Een website laten maken voor uw klanten. Wij maken uw website gebruiksvriendelijk en duidelijk, gericht op uw klanten. Zodat u online perfect wordt gerepresenteerd.

 • Lage Kosten

  Doordat wij gebruik maken van een krachtig CMS kunnen wij de kosten laag houden en tegelijkertijd de kwaliteit hoog houden! Zo kunt u bij ons een uitgebreide website laten maken voor vrijwel elk budget.

Waarom andere klanten een website laten maken

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit

Creativiteit

Wij zijn een jong team en zitten boordevol creativiteit waar we uw bedrijf ook graag van laten meegenieten.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is ons sterkste punt. Niks moet, alles kan en wij staan open voor al uw wensen. Wij houden zelf ook van deze vrijheid en vinden dat onze klanten hier ook van mogen genieten.

Tevreden klanten

Vele tevreden ondernemers gingen u voor en hebben een website laten maken bij ons. En dat kunt u terug zien in ons resultaat en de positieve reviews.

Oog voor details

Wij letten op elk detail en samen met u streven we naar het resultaat waarmee u helemaal tevreden bent.

Ons laatste werk

Hieronder een kleine greep uit ons portfolio om u een impressie te geven van ons werk. Een website laten maken door van Herk Business Promotions betekent een unieke website afgestemd op de huisstijl van elk bedrijf. Daar zijn onze klanten zeer enthousiast over en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We helpen jouw bedrijf ook graag aan een goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website in jullie eigen stijl!

Meer Bekijken

Grafisch Design

Naast een website laten maken bent u ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. De huisstijl van uw bedrijf is waarmee uw visie en missie wordt uitgestraald. Een perfecte huisstijl zorgt ervoor dat uw doelgroep u herkent, herinnerd en zich aangesproken voelt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in uw bedrijf creeërt van Herk Business Promotions samen met u het perfecte design!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van uw visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers en andere grafische werken is het tijd om uw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al uw drukwerk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om uw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken. Naast een website laten maken en online marketing kunt u bij ons ook terecht voor offline marketing en uitgebreid bedrijfsonderzoek en advies. Door onze ervaring kunnen wij vanuit een onbevooroordeelde invalshoek uw bedrijf helpen een betere positie op de markt te verschaffen.

Lees Meer

Ons Team

Wij zijn een jong en ervaren team vol creativiteit en onze missie is om uw bedrijf te verbeteren!

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Wilt u binnenkort een website laten maken door ons? Wij zijn flexibel, creatief en klantgericht. Voel u vrij om contact met ons op te nemen voor een goed gesprek of om uw ideeën samen verder uit te werken.

laten we samenwerken
superkefjeHome oud