Website laten maken Breda

Een website laten maken in Breda? Sinds 2015 maken wij zakelijke en moderne websites in o.a. Breda, Etten-Leur, Prinsenbeek, Oosterhout, Zevenbergen en Bavel. Met een jong en ervaren team van webdesigners, grafisch designers en marketing experts streven wij altijd naar beste resultaat waar jij helemaal tevreden mee bent!

Al onze websites voldoen aan de modernste eisen. Zo focussen we ons op de AVG, zorgen we dat jouw websites responsive is (perfect zichtbaar op alle apparaten zoals mobiel, tablet en PC) en stellen we je website zo in dat de goed gevonden wordt in Google.

Laat nu jouw website maken in Breda. We komen graag bij je langs om vrijblijvend meer informatie te geven over alle mogelijkheden. Daarnaast kun je ook contact met ons opnemen via de website, telefonisch of via whatsapp.

Bereken zelf je prijs ➜ Recente Voorbeelden

Een zakelijke website laten maken in Breda

Binnenkort een zakelijke en professionele website laten maken in Breda? Wij helpen je graag verder!

 • Wij zijn flexibel & persoonlijk: We komen graag langs voor een persoonlijk gesprek bij jouw bedrijf in Breda om jouw en je bedrijf beter te leren kennen. Eventueel kun je ook telefonisch of via de mail vrijblijvend meer informatie vragen. Bij van Herk Business Promotions is alles mogelijk, we denken niet vanuit standaard pakketten maar kijken wat het beste aansluit bij jouw wensen. Zo kun je bij ons een professionele uitgebreide website laten maken of slechts een online visitekaartje met een beperkt budget. Alles is mogelijk en we streven altijd naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
 • Zakelijk Webdesign: Als je een website laat maken in Breda of omgeving door ons betekent dat dat je website straks goed gevonden wordt, compleet responsive is en geheel naar jou wens en huisstijl wordt ontworpen. Met ons team van grafisch designers, webdesigners en marketing experts heb je gelijk alles onder 1 dak! Lees hier meer over onze responsive websites. Je hebt bij ons al een responsive website vanaf €350,-.
 • Gemakkelijk te gebruiken: Nadat we je website hebben afgerond ontvang je van ons uitgebreide persoonlijke uitleg via PDF en video (en eventueel persoonlijk). Hiermee kun je straks zelf gemakkelijk teksten, foto’s en nog veel meer aanpassen. Mocht je alsnog ergens niet uitkomen dan staat ons team altijd klaar om je verder te helpen.

Binnenkort jouw website laten maken in Breda? Bekijk hieronder eerst ons portfolio om alvast een indruk te krijgen wat er zoal mogelijk is. Bij VHBP zijn er geen grenzen, heb je een aantal websites die je aanspreken tussen ons portfolio of gewoon elders op het web? Laat het aan ons zien en we kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Veel ondernemers in Breda zijn je al voorgegaan

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Recent opgeleverde websites in Breda en Omgeving

Hieronder vind je een aantal van onze recent opgeleverde websites in Breda en omgeving. Een website laten maken in Breda door VHBP betekent een unieke, flexibele website geheel afgestemd op jouw wensen en huisstijl. Onze klanten zijn daar zeer over te spreken en zelf zijn we er ook wel een beetje trots op. We helpen ook jou graag verder aan een moderne, professionele en goed vindbare website!

VISICS

VISICS

Parfum Point Refill

Parfum Point Refill

Taxi Administratie

Taxi Administratie

Hove Horeca

Hove Horeca

Syntouch

Syntouch

Computerhulp Amsterdam

Computerhulp Amsterdam

Meer Bekijken

Alles in Breda onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten maken Breda ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een perfecte huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je herkent en herinnerd wordt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw bedrijf creeërt van Herk Business Promotions samen met jouw het perfecte ontwerp!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Breda en omgeving. Naast dat wij jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines kun je achteraf bij ons ook terecht voor Google en Facebook advertenties om direct meer relevante bezoekers naar je site te krijgen!

Lees Meer

Ons Team

Sinds 2015 bouwen wij professionele, zakelijke, goed vindbare en moderne websites voor Ondernemers, Starters, ZZP-ers en MKB-ers in heel Nederland! We zijn een jong, flexibel en ervaren team van webdesigners, grafisch designers en marketing experts waardoor we elke website in Breda tot een succes kunnen brengen!

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Jouw website laten maken in Breda?

Binnenkort jouw website laten maken in Breda of omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om gewoon eens samen te kijken naar de mogelijkheden. We zijn altijd flexibel en denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken per email, telefonisch of via whatsapp en bespreken je wensen graag op de manier hoe jij dat wilt. Dat kan per mail maar bijvoorbeeld ook tijdens een persoonlijk gesprek!

Niet uit Breda? Wij werken ook elders in het Brabant! Laat bijvoorbeeld een website maken in Roosendaal, Bergen op Zoom, Eindhoven of Tilburg.

contact
superkefjeWebsite laten maken Breda