Website laten maken Eindhoven

Wil jij graag een website laten maken in Eindhoven? Bij Vhbp ben je op het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van websites in Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Geldrop en Best.

Ons jong, ervaren team grafische designers, webdesigners en top marketeers helpt jou graag aan een moderne, zakelijke of persoonlijke website. Wij streven dan ook naar een resultaat waar jij 101% tevreden over bent!

De websites die wij maken voldoen aan alle eisen die de huidige markt van jou vraagt. Zo optimaliseren wij standaard alle websites voor telefoon, tablet en PC! Daarnaast houden we altijd de Google resultaten in gedachten bij het maken van jouw website.

Website Pakket Recente Voorbeelden

Webdesign in Eindhoven & Omgeving

Er zijn meerdere redenen waarom wij de beste oplossing voor jou zijn als je een top website wilt laten maken in Eindhoven. Daarom hebben wij hieronder de drie belangrijkste punten opgenoemd, zodat je weet wat je te wachten staat.

Persoonlijke aanpak

“Klant is koning,” en bij ons is dat zeker niet anders. Wij hechten veel waarde aan kwalitatieve samenwerkingen en jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We bespreken samen wat je verwacht van een website kwa looks, feel en resultaten. Nadat we jouw website hebben gebouwd en jij er helemaal tevreden over bent ontvang je van ons persoonlijke uitleg per video en PDF waarmee je zelf gemakkelijk teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen!

Zakelijk webdesign voor ieder budget

We proberen altijd ons plan af te stemmen op jouw budget. Heb je een beperkt budget, maar wil je een simpele, professionele website op je naam hebben staan als visitekaartje? Dan is dat mogelijk bij van Herk Business Promotions.

Wij werken namelijk niet met standaard pakketten of kosten maar passen ons webdesign aan op jouw wensen!

Word gevonden!

In de top van Google staan voor bepaalde zoekwoorden? Dat is mogelijk als je ervoor kiest om een website te laten maken in regio Eindhoven door ons. Dit komt namelijk doordat wij weten wat Google wilt van een website en hoe we dat toe moeten passen.

Daarnaast hebben wij een hecht team van marketeers die de ins en outs weten van Google. Zo kunnen onze designers en marketing experts in harmonie samenwerken en jouw website naar de top tillen. Een budget website laten maken kan al vanaf €350,-!

Veel tevreden ondernemers in Eindhoven en omgeving gingen jou voor

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Recent opgeleverde websites in Eindhoven en Omgeving

Hieronder vind je een aantal van onze recent opgeleverde websites in Eindhoven en omgeving. Een website laten maken in Eindhoven door VHBP betekent een unieke, flexibele website geheel afgestemd op jouw wensen en huisstijl. Onze klanten zijn daar zeer over te spreken en zelf zijn we er ook wel een beetje trots op. We helpen ook jou graag verder aan een moderne, professionele en goed vindbare website!

Meer Bekijken

Alles in Eindhoven onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten maken ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een perfecte huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je herkent en herinnerd wordt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw bedrijf creëert van Herk Business Promotions samen met jou het perfecte ontwerp!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Eindhoven en omgeving. Naast dat wij jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines kun je achteraf bij ons ook terecht voor Google en Facebook advertenties om direct meer relevante bezoekers naar je site te krijgen!

Lees Meer

Ons Team

Binnenkort jouw website laten maken in Eindhoven? Ons creatieve en ervaren team bestaat uit grafisch- en webdesigners en marketingexperts om jouw onderneming direct goed online te vertegenwoordigen.

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Neem direct contact met ons op en laat deze week nog jouw website maken in Eindhoven!

Niet uit Eindhoven? Wij kunnen ook websites maken in Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Geldrop, Best, Breda en elders in Noord-Brabant. Neem vrijblijvend contact met ons op via de website, telefonisch of WhatsApp voor een goed gesprek of meer informatie.

contact
superkefjeWebsite laten maken Eindhoven