Website laten maken Roosendaal

Wil jij binnenkort een moderne, professionele en gemakkelijk te gebruiken website laten maken in Roosendaal? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Wij maken sinds 2015 goed vindbare websites in Roosendaal, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Nieuwenberg en Zegge.

Al onze websites zijn responsive, dat betekent dat ze direct goed zichtbaar zijn op mobiel, tabet en PC. Zodat elke klant of ondernemer jouw website goed en gemakkelijk kan bereiken. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat jouw website goed vindbaar wordt, zodat je online perfect wordt gepresenteerd.

Wij zijn een jong en ervaren team in Roosendaal en omgeving en vinden het belangrijk dat je als ondernemer alles gelijk gemakkelijk onder 1 dak hebt. Daarom kun je bij ons naast een website laten maken in Roosendaal ook terecht voor grafisch design, drukwerk en online marketing.

Website Pakket ➜ Recente Voorbeelden

Waarom andere ondernemers in Roosendaal jou al voor zijn gegaan

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Waarom een website laten maken in Roosendaal?

 • Professioneel en Modern design: Wij bouwen moderne, sprekende websites in Roosendaal die een indruk achter laten op jouw klanten. Wij maken geen simpele websites met enkel teksten, maar proberen elke website te laten spreken door jouw huisstijl grafisch te verwerken in de website en passende foto’s uit te zoeken bij jouw teksten.
 • Responsive Website: Een responsive website in Roosendaal is direct goed zichtbaar op mobiel, tablet en PC. Zo kunnen jouw klanten je op elk apparaat goed en gemakkelijk vinden. Lees hier meer over onze responsive websites.
 • Voordelig: Wij maken gebruik van een krachtig CMS waardoor wij de kosten laag kunnen houden en tegelijk hoge kwaliteit blijven leveren. Daarnaast zijn wij altijd flexibel waardoor je bij ons een website kunt laten maken in Roosendaal tegen vrijwel elk budget dat bij jouw onderneming past.
 • Gemakkelijk te beheren: Nadat we je website hebben afgerond ontvang je van ons persoonlijke, uitgebreide uitleg via pdf en video waarmee je zelf gemakkelijk teksten, foto’s en veel meer kunt aanpassen. Mocht je ergens niet uitkomen dan staat ons team altijd voor je klaar!

Ons laatste werk

Hieronder vind je een kleine greep uit ons portfolio van tevreden klanten uit Roosendaal en omgeving om je een impressie te geven van ons werk. Een website laten maken in Roosendaal door van Herk Business Promotions betekent een unieke website afgestemd op de huisstijl van elk bedrijf. Daar zijn onze klanten zeer enthousiast over en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We helpen jouw bedrijf ook graag aan een goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website in jullie eigen stijl!

VISICS

VISICS

Parfum Point Refill

Parfum Point Refill

Taxi Administratie

Taxi Administratie

Hove Horeca

Hove Horeca

Computerhulp Amsterdam

Computerhulp Amsterdam

Knuijt Advies

Knuijt Advies

Meer Bekijken

Alles in Roosendaal onder 1 dak

Naast een website laten maken in Roosendaal kun je ook bij ons terecht voor grafisch design, drukwerk en online marketing.

Grafisch Design

Naast een website laten maken Roosendaal ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een perfecte huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je herkent en herinnerd wordt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw bedrijf creeërt van Herk Business Promotions samen met jouw het perfecte ontwerp!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Roosendaal en omgeving. Naast dat wij jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines kun je achteraf bij ons ook terecht voor Google en Facebook advertenties om direct meer relevante bezoekers naar je site te krijgen!

Lees Meer

Ons Team

Wij zijn een jong en ervaren team webdesigners, grafisch designers en marketing experts. Sinds 2015 ontwerpen wij moderne en professionele websites in Roosendaal en omgeving en onze missie is om jouw bedrijf te verbeteren!

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Laat jouw website maken in Roosendaal

Wil jij binnenkort je website laten maken in Roosendaal of omgeving door ons? Of wil je gewoon vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden? Wij staan altijd voor je klaar voor een goed gesprek om samen jouw ideeën verder uit te werken. Neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon!

Niet uit Roosendaal of omgeving? Wij werken ook elders in het Brabant! Laat bijvoorbeeld een website maken in Bergen op Zoom, Breda, Eindhoven of Tilburg.

contact
superkefjeWebsite laten maken Roosendaal