Website laten maken Tilburg

Ben je op zoek naar een professionele, goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website in Tilburg en omgeving? Dan hoef je niet verder te zoeken! Ons flexibele team denkt graag met je mee om de unieke website te ontwerpen waar jij naar opzoek bent!

Een website laten maken in Tilburg hoeft niet duur te zijn. Bij ons heb je al een complete website voor €599,-. En hiermee bedoelen we dan ook écht compleet!

Een webdesign die voldoet aan jouw wensen, goed vindbaar is, perfect werkt op mobiel, tablet en PC en gemakkelijk werkt in gebruik. Dat, en uiteraard jouw als klant tevreden maken, is waar wij altijd naar streven!

Website Pakket Recente Voorbeelden

Waarom een website laten ontwerpen in Tilburg?

Wij streven naar het maken van professionele websites in Tilburg en omgeving voor elk budget. De kwaliteit van onze websites proberen we, met onze jaren lange ervaring in webdesign, zo hoog mogelijk te houden tegen zo scherp mogelijke prijzen! De focus van onze websites ligt op: Vindbaarheid, Gemakkelijk in gebruik en een persoonlijke, flexibele werkwijze!

Online zichtbaar in Tilburg & omgeving

Naast dat een website geheel aan jouw wensen moeten voldoen betreft het ontwerp is het uiteraard belangrijk dat jouw website goed gevonden wordt in Tilburg en omgeving. De focus op SEO (search engine optimization) houden we tijdens elk proces van het bouwen van de website in gedachte. Zo is het uiteraard belangrijk dat de teksten geschreven worden rondom de zoekwoorden die je in gedachten hebt, maar is de techniek en snelheid van de website uiteraard ook van groot belang.

Gemakkelijk te gebruiken

Nadat jouw website helemaal klaar is ontvang je van ons persoonlijke uitleg hoe je zelf gemakkelijk teksten, foto’s en nog veel meer kunt wijzigen op de website. Zo ontvang je van ons o.a. een persoonlijk pdf uitleg bestand met hierin alles stap voor stap uitgelegd. Daarnaast ontvang je van ons ook een persoonlijke uitleg video en staan we altijd klaar om je verder te helpen mocht je ergens niet uitkomen!

Persoonlijk & Flexibel

Naast de standaard, complete website pakketten die we aanbieden proberen we ons altijd in te leven in jou als klant. Heb je bijvoorbeeld specifieke wensen of specifieke designs in gedachte, of zit je met een beperkt budget maar wil je toch een mooie website? Wij denken graag met je mee voor de mogelijkheden!

Daarnaast maken wij websites niet ”aan de lopende band”. Voor ons is elke website een uniek project en streven wij ernaar om van elk project een succes te maken en jou als klant 100% tevreden te maken!

Heb je vragen of wil jij binnenkort een website laten maken in Tilburg of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees meer over ons en ons portfolio!

Veel tevreden ondernemers in Tilburg kozen VHBP voor hun webdesign!

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Recent opgeleverde websites in Tilburg en Omgeving

Hieronder vind je een aantal van onze recent opgeleverde websites in Tilburg en omgeving. Een website laten maken in Tilburg door VHBP betekent een unieke, flexibele website geheel afgestemd op jouw wensen en huisstijl. Onze klanten zijn daar zeer over te spreken en zelf zijn we er ook wel een beetje trots op. We helpen ook jou graag verder aan een moderne, professionele en goed vindbare website!

Meer Bekijken

Alles in Tilburg onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten maken ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een perfecte huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je herkent en herinnerd wordt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw bedrijf creëert van Herk Business Promotions samen met jou het perfecte ontwerp!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Tilburg en omgeving. Naast dat wij jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines kun je achteraf bij ons ook terecht voor Google en Facebook advertenties om direct meer relevante bezoekers naar je site te krijgen!

Lees Meer

Ons Team

Binnenkort jouw website laten maken in Tilburg? Ons creatieve en ervaren team bestaat uit grafisch- en webdesigners en marketingexperts om jouw onderneming direct goed online te vertegenwoordigen.

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Binnenkort jouw website laten maken in Tilburg?

Neem vrijblijvend contact met ons op via de website, telefonisch of via whatsapp voor meer informatie of om direct deze week jouw website nog te laten maken in Tilburg of omgeving!

Niet uit Tilburg? Wij maken ook websites in Oisterwijk, Gilze, De Moer, Dongen, Oosterhout, Breda, Eindhoven en elders in Noord-Brabant!

contact
superkefjeWebsite laten maken Tilburg