Offline Marketing

Bereik uw totale doelgroep zowel online als offline

Sinds de populariteit van het internet is online marketing niet meer weg te denken. Afhankelijk van uw bedrijf, kunt u door online marketing met offline marketing te combineren de beste campagnes maken en de meeste potentiele klanten bereiken. Wij denken graag met u mee en helpen u met het opzetten van een strategisch offline marketing plan. U kunt hierbij denken aan onder andere sterke advertenties en verspreiding van flyers en folders . In combinatie met links naar uw website en aantrekkelijke aanbiedingen is offline marketing nog steeds niet weg te denken.

Advertenties

Met offline advertenties bereikt u snel en gemakkelijk de doelgroep bij u in de regio. Daarnaast kunnen wij dit voor u op een slimme manier linken aan uw website met bijvoorbeeld behulp van aantrekkelijke aanbiedingen. Op de lange termijn zal een goed marketing plan u uitbetalen!

Tijd voor een goed gesprek

Flyers en Folders

Samen met een goed opgezet marketingplan kunnen onze designers creatieve en vooral effectieve flyers en/of folders ontwerpen. Deze kunnen wij tegen scherpe tarieven voor u printen en verspreiden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een kijkje achter de schermen

Visitekaartjes

Ons designer team kan u helpen creatieve visitekaartjes te ontwerpen voor uw bedrijf. Dit is de eerste, belangrijke stap in de offline marketing. Niet alleen kunt u uw visitekaartjes uitdelen aan potentiële klanten die u ontmoet, maar u kunt ze ook achterlaten op vele plaatsen zoals restaurants, in relevante boeken, mededelingsborden en nog op veel meer plekken. Visitekaartjes laten ontwerpen door één van onze creatievelingen?

Wat zeggen onze klanten?

Wij zijn een jong, flexibel en creatief team. Met ons belangrijke motto ‘Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!’ zijn wij samen met onze klanten hier kunnen komen. En we hopen nog veel meer klanten tevreden te maken in de toekomst.

Onze omzet is verdubbeld sinds we de marketing hebben laten doen door van Herk Business Promotions. En dat tegen een zeer voordelig tarief wat we binnen enkele dagen alweer terug hadden verdiend met de extra omzet.

Peng Chinees-Indisch Restaurant Golden Palace

Dankzij de goede SEO van van Herk Business Promotions staan we met meer dan tien trefwoorden op de eerste pagina van Google. Hier hebben we nog steeds blijvend en zonder meerprijs succes door.

Anita Fairly Hearts

Wilt u uw business een boost geven met een offline marketing plan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact
superkefjeOffline Marketing