Online Marketing in Zeeland & Omstreken

Beter online gevonden worden, meer bezoekers, stijgende conversie

Hoe verbeteren we jouw online zichtbaarheid?

Meerdere wegen leiden naar Rome en zo is ook jouw online vindbaarheid op vele verschillende manieren te verbeteren. Beter online gevonden worden is erg belangrijk en het kiezen van de juiste aanpak is uniek voor elke branche.

SEO (search engine optimization)

De belangrijkste en veelweg de voordeligste optie is SEO (zoekmachine optimalisatie). Hiermee proberen wij uw website met verschillende trefwoorden hoog in google te krijgen. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk om goede en relevante ‘content’ te hebben op uw website, want dat is ten slotte waarvoor bezoekers naar uw website komen.

SEA (search engine advertising) & Social Media

Daarnaast kun je ook adverteren via Google en de andere zoekmachines (SEA). En tenslotte is Social Media tegenwoordig een belangrijke manier om meer bezoekers en aandacht richting uw website te krijgen.

Wij hebben vele jaren ervaring met Online Marketing in Zeeland en omgeving en helpen jouw bedrijf dan ook graag verder om beter zichtbaar te worden! Lees hieronder meer over de mogelijkeden.

Wat wij voor u doen

Zoekwoorden Analyse
Website Analyse
Linkbuilding
Content Optimalisatie
Afbeelding Optimalisatie
Permalink Optimalisatie
Title Tags & Meta description Optimalisatie

En nog veel meer optimalisaties om uw website zo hoog mogelijk op google te krijgen!

SEO (Search Engine Optimisation)

Iedereen wilt natuurlijk online gevonden worden. Meer dan 90 % van de online ervaringen begint met een zoekmachine. Hiervan is zo’n 70% op Google. Daarnaast wordt in al deze google resultaten door 70% van de zoekers op de eerste 5 links geklikt als er op een bepaalde zoekterm wordt gezocht. Het is dus van zeer groot belang dat u bij deze top 5 hoort om online mee te spelen op de markt. Vandaar dat u bij ons aan komt kloppen. Wij nemen het online marketing werk in Zeeland voor u uit handen, waarvan 1 van de meest belangrijke: SEO (Zoekmachine Optimalisatie).

Lees hier meer over onze standaard SEO

SEA (Search Engine Advertising)

U kunt ook beter online gevonden worden door het gebruik van advertenties. Om goede google advertenties op te zetten doen we eerst een analyse waarbij we kijken welke trefwoorden uw doelgroep het meest zoekt. Vervolgens zetten we met de beste zoekwoorden uw campagne op. Deze google campagnes werkt met ‘pay per click’. Dit houdt in dat je pas betaald als er geklikt wordt op je advertentie, dus je betaald per resultaat. We helpen u graag verder om uw bedrijf beter vindbaar te maken!

Zoekmachine Advertenties

  • Google Adwords
  • Pay Per Click
  • Direct Resultaat
  • Meer bezoekers

Social Media Marketing

Niet alleen via de zoekmachines kan uw bedrijf beter gevonden worden maar ook via de social media kanalen. Steeds meer mensen maken gebruik van social media. Daarom is het belangrijk om hier op een slimme manier gebruik van te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld regelmatig relevante berichten plaatsen op facebook. Op deze manier blijven uw klanten constant met u in contact. En zo blijft de klant constant op de hoogte van uw nieuwste ontwikkelingen. Standaard linken wij al onze sites met social media, maar u kunt nog veel meer bereiken met social media. Wij vertellen u hier graag meer over.

Contact

Wat zeggen onze klanten over Online Marketing Zeeland?

Wij zijn een jong, flexibel en creatief team. Met ons belangrijke motto ‘Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!’ zijn wij samen met onze klanten hier kunnen komen. En we hopen nog veel meer klanten tevreden te maken in de toekomst met moderne websites en online marketing in Zeeland & omstreken.

Onze omzet is verdubbeld sinds we de marketing hebben laten doen door van Herk Business Promotions. En dat tegen een zeer voordelig tarief wat we binnen enkele dagen alweer terug hadden verdiend met de extra omzet.

Peng Chinees-Indisch Restaurant Golden Palace

Dankzij de goede SEO van van Herk Business Promotions staan we met meer dan tien trefwoorden op de eerste pagina van Google. Hier hebben we nog steeds blijvend en zonder meerprijs succes door.

Anita Fairly Hearts

Verbeter jouw online zichtbaarheid

Wil jij bovenaan google komen en meer bezoekers naar je website trekken? Wacht niet langer en verbeter jouw online zichtbaarheid in Zeeland en omstreken! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact
superkefjeOnline Marketing