Bereken zelf de prijs van je website ↴

Een betere website = online gevonden worden, meer bezoekers & meer omzet

Waarom zelf je website berekenen?

Bij VHBP snappen wij dat duidelijkheid en transparantie voor ondernemers en bedrijven belangrijk is. De kosten van een nieuwe website zijn vaak verborgen & pas beschikbaar als je contact opneemt. Wij doen het graag anders!
Met onze calculator kun je zelf berekenen hoeveel je een nieuwe (moderne) website zou kosten, op basis van je eigen wensen. Geen gedoe, maar direct inzichtelijk. Waarom? Omdat wij bij VHBP jou graag verder helpen! Op een heldere & transparante manier.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Ania VHBP

Ania Design

In onze calculator:

Je type organisatie bepalen
Je doelen vaststellen
Het aantal pagina's opgeven
Extra optie's die je graag ziet

Doe de berekening ↴

Om te beginnen met de berekening selecteer je hieronder de button. Je wordt naar onze calculator gebracht; waar je je organisatorische doelen opgeeft en je wensen. Simpel as that! Ook wordt gevraagd welke additionele opties voor jou van toepassing zijn.

Op het einde kun je een gratis cadeau aanvragen. Ook dat vinden wij leuk!

Naar de Calculator

Waarom wij van onze klanten houden

Wij zijn een jong, flexibel en creatief team. Met ons motto ‘Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!’ hebben wij veel klanten en ondernemers blij kunnen maken. Wordt jij de volgende?

van Herk Business Promotions heeft onze site helemaal gemaakt zoals wij voor ogen hadden. Stoer, fris en duidelijk in opmaak en eenvoudig te bedienen. Na een eerste gesprek met Kevin hadden wij gelijk het volste vertrouwen dat ze er iets moois van zouden maken! Snel en met fijne terugkoppeling hebben zij onze site gebouwd. De site is voor ons goed zelf te onderhouden en met vragen kunnen wij altijd terecht bij VHbusinesspromotions. Voor een betaalbare site raden wij hen zeker aan!

Esther Famous Ibiza Jewelry

Vele jaren hadden wij zonder website gewerkt, maar sinds we een website hebben zijn onze klanten veel meer tevreden. Nu kan iedereen ons vinden via google en kunnen de klanten thuis alvast kijken wat ze willen bestellen. Van Herk Business Promotions heeft al het werk uit handen genomen, op deze manier hoefden wij helemaal niet om te kijken naar de website en konden wij ons gewoon blijven richten op de zaak.

Peng Chinees-Indisch Restaurant Golden Palace

Eens sparren over de mogelijkheden van een nieuwe website? Of over online groeien in bezoekers en omzet? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.

Contact
EtiennePrijscalculator website