Een professionele website laten maken

Binnenkort een professionele website laten maken geheel in jullie eigen design, gemakkelijk te gebruiken & goed vindbaar? En dat allemaal voor een scherpe prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij ontwerpen websites met een team van professionele webdesigners, grafisch designers en marketing experts. Elk project benaderen we als een uniek project die we geheel afstemmen op de wensen van jouw bedrijf. Naast een professioneel webdesign kun je bij ons ook terecht voor grafisch design, online marketing en drukwerk. Zo heb je gelijk alles onder 1 dak.

 • Professioneel webdesign

  Een professionele website geheel ontworpen met uw eigen huisstijl.

 • Flexibel

  Dankzij onze flexibiliteit maken wij uw professionele website zoals u het wilt met het budget dat bij u past.

 • Google Optimalisatie

  Goed gevonden worden op google. Dat is de basis van elke website.

 • Responsive design

  Uw website wordt zo gemaakt dat deze er goed uitziet en automatisch aanpast voor computer, tablet en mobiel.

 • Scherpe Tarieven

  Door onze efficiënte werkwijze houden wij de kosten laag zonder in te houden op kwaliteit.

 • Creativiteit

  Ons team is jong en creatief en daar maken wij op alle fronten gebruik van voor uw professionele website.

Het professionele website pakket

Flexibiliteit is één van onze sterkste punten. De professionele website pakketten die wij aanbieden zijn dan ook zeer flexibel. Het website pakket dat bij uw bedrijf past baseren we op uw wensen en budget. Op deze manier kunnen we een perfect pakket voor u samen stellen, geheel op maat gemaakt.

Met deze flexibele werkwijze kunnen wij voor iedereen een mooie, passende professionele website creeëren. Want elk bedrijf verdient een persoonlijke aanpak.

Lees meer

Ons laatste werk

Hieronder vindt u een kleine greep uit ons portfolio om u alvast een impressie te geven van ons laatste werk en de mogelijkheden. Een professionele website laten maken door VHBP betekent een unieke website afgestemd op de huisstijl van elk bedrijf. Daar zijn onze klanten zeer enthousiast over en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We helpen jouw bedrijf ook graag aan een goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken professionele website in jullie eigen stijl!

Google Optimalisatie

Als u een professionele website laat maken moet deze natuurlijk goed gevonden worden via google en de andere zoekmachines. Daarom maken wij onze websites in een sterk CMS die de laatste technische snufjes bevat om uw website op en top klaar te maken voor de zoekresultaten.

Lees meer

Wat zeggen onze klanten?

Wij zijn een jong, flexibel en creatief team. Met ons belangrijke motto ‘Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!’ zijn wij samen met onze klanten hier kunnen komen. En we hopen nog veel meer klanten tevreden te maken in de toekomst met een professioneel webdesign.

van Herk Business Promotions heeft onze site helemaal gemaakt zoals wij voor ogen hadden. Stoer, fris en duidelijk in opmaak en eenvoudig te bedienen. Na een eerste gesprek met Kevin hadden wij gelijk het volste vertrouwen dat ze er iets moois van zouden maken! Snel en met fijne terugkoppeling hebben zij onze site gebouwd. De site is voor ons goed zelf te onderhouden en met vragen kunnen wij altijd terecht bij VHbusinesspromotions. Voor een betaalbare site raden wij hen zeker aan!

Esther Famous Ibiza Jewelry

Vele jaren hadden wij zonder website gewerkt, maar sinds we een website hebben zijn onze klanten veel meer tevreden. Nu kan iedereen ons vinden via google en kunnen de klanten thuis alvast kijken wat ze willen bestellen. Van Herk Business Promotions heeft al het werk uit handen genomen, op deze manier hoefden wij helemaal niet om te kijken naar de website en konden wij ons gewoon blijven richten op de zaak.

Peng Chinees-Indisch Restaurant Golden Palace

Website laten maken door van Herk Business promotions: Snel, doelgericht, vakkundig, meedenkend, nette prijzen, goede uitleg en vooral relaxed. Kortom aanrader!

Angelique HCR de Zwaan

Kevin heeft onze wensen vertaald in een duidelijke en eigentijdse website. Met deze website kan iedereen ons snel vinden op internet

Willy Food Affair

Sparren over uw nieuwe professionele website?

Bent u geïnteresseerd om een professionele website te laten maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag met u de mogelijkheden door.

Contact
superkefjeProfessionele Website