Restaurant website laten maken

Binnenkort de website van jouw restaurant laten maken of verbeteren? Dan ben je bij VHBP aan het juiste adres. Ons jonge team heeft sinds 2015 ervaring in het bouwen van professionele, moderne, snelle en goed vindbare websites voor de horeca! Of het nu gaat om een simpele website om je menu weer te geven, een online reserveer systeem of een online bezorgsysteem zoals bijvoorbeeld thuisbezorgd.nl. Alles is mogelijk voor vrijwel elk budget!

Elke restaurant website maken we responsive, wat betekent dat deze goed zichtbaar is op alle apparaten zoals mobiel, tablet en pc. Ook optimaliseren we je website voor de zoekmachines en conversies, waardoor je direct het meeste uit jouw restaurant website kunt halen. Lees meer over het complete website pakket.

Via de website of whatsapp kun je eenvoudig contact met ons opnemen om meer te weten over de mogelijkheden. We zijn altijd flexibel en denken graag met je mee!

Bereken zelf je prijs ➜ Recente Voorbeelden

Veel tevreden horeca ondernemers hebben door ons een restaurant website laten maken

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Waarom een nieuwe restaurant website laten maken?

Jouw restaurant website goed zichtbaar op mobiel!

Tegenwoordig zijn mobiel en tablet niet meer weg te denken. Een oude restaurant website die niet goed zichtbaar is op mobiel zal hierdoor ook vrijwel niets meer opleveren. Laat daarom nu nog je restaurant website vernieuwen! Elke website maken we responsive, wat betekent dat je restaurant website goed zichtbaar zal zijn op mobiel, tablet en pc. Zo kunnen je klanten gemakkelijk reserveren en online bestellingen plaatsen via hun mobieltje of simpelweg de openingstijden en het menu van je restaurant snel en gemakkelijk opzoeken.

Nergens omkijken naar

We snappen dat je het als horeca ondernemer erg druk hebt. Mocht je de website van jou restaurant willen laten vernieuwen of opbouwen dan heb je nergens omkijken naar. Wij (her)schrijven met alle plezier de teksten van jou restaurant, kunnen eventueel ook nieuwe foto’s verzorgen en ons team bestaat ook uit grafisch designers waardoor je naast een website ook terecht kunt bij ons voor menukaarten, flyers, drukwerk en nog veel meer zoals bijvoorbeeld marketing! Bij VHBP heb je als horeca ondernemer alles onder 1 dak.

Gemakkelijk te gebruiken restaurant website

Nadat de nieuwe website van jou restaurant klaar is om live te gaan ontvang je van ons uitgebreide instructies per pdf en video waarmee je zelf gemakkelijk teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen. Mocht je alsnog ergens niet uitkomen of hier simpelweg geen tijd voor hebben dan staat ons team altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Een website gericht op jouw klanten:

Een website richten we zo in dat deze goed vindbaar is en gemakkelijk te navigeren is voor jou klanten. Onze missie is om er voor te zorgen dat jouw onderneming online perfect wordt gepresenteerd.

Scherpe prijzen

Ons team heeft jarenlange ervaring en we maken gebruiken van een krachtig CMS systeem waardoor we de website van jouw restaurant tegen zeer scherpe prijzen kunnen maken. Een restaurant website laten maken kan bij ons al voor slechts €599,-. Hierbij krijg je een complete restaurant website die goed zichtbaar is in Google waarop men reserveringen kan plaatsen, je menu kan vinden en nog veel meer. Wij zijn flexibel en denken graag mee met jouw horeca onderneming!

Ons laatste werk

Hieronder vind je een kleine greep uit ons portfolio van tevreden ondernemers om je een impressie te geven van ons werk. Een restaurant website laten maken door van Herk Business Promotions betekent een unieke website voor jouw restaurant afgestemd op de huisstijl van jouw horeca onderneming. Daar zijn onze klanten zeer enthousiast over en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We helpen jouw restaurant ook graag aan een goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website in jullie eigen stijl!

VISICS

VISICS

Taxi Administratie

Taxi Administratie

Parfum Point Refill

Parfum Point Refill

Hove Horeca

Hove Horeca

Computerhulp Amsterdam

Computerhulp Amsterdam

Knuijt Advies

Knuijt Advies

Meer Bekijken

Alles gemakkelijk onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een restaurant website laten maken ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een perfecte huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je herkent en herinnerd wordt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw restaurant creeërt van Herk Business Promotions samen met jouw het perfecte ontwerp!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken. Naast dat wij jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines kun je achteraf bij ons ook terecht voor Google en Facebook advertenties om direct meer relevante bezoekers naar je site te krijgen!

Lees Meer

Ons Team

Wij zijn een jong, maar gedreven en ervaren team van webdesigners, grafisch designers en marketing experts. Wij zitten vol creativiteit en onze missie is om jouw restaurant te verbeteren!

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Binnenkort een restaurant website laten maken?

Binnenkort je nieuwe restaurant website laten maken door ons? Of wil je gewoon vrijblijvend  meer informatie ontvangen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We komen graag langs bij jouw restaurant om de mogelijkheden te bespreken. Of wil je gewoon gelijk aan de slag? Ook dat kan, binnen 2 weken kunnen we de website van jouw restaurant al live hebben staan!

contact
superkefjeRestaurant website laten maken