Veelgestelde Vragen

Websites

Een domeinnaam is het webadres waarop uw website te bezoeken is. Net zoals onze domeinnaam www.vhbp.nl is.

Hosting is de ruimte op het internet die je moet huren om de website constant zichtbaar te hebben voor de hele wereld.

CMS is een afkorting van Content Management System. Dit is eigenlijk de achterkant (het beheer systeem) van uw website. Hiervoor maken wij gebruik van WordPress. Dankzij het CMS kunnen wij uw website veel voordeliger en gebruiksvriendelijker maken dan voorheen. Zo kunt u naderhand bijvoorbeeld gemakkelijk teksten, foto’s en nog veel meer aanpassen. En dit zonder bijkomende kosten!

Nadat wij uw website helemaal hebben opgebouwd werken wij nog steeds door aan uw website. Om uw website helemaal up-to-date te houden voeren wij constant updates uit aan uw website. Daarnaast doen wij ook regelmatig back-ups ter beveiliging van uw content. Ook zit in het abonnement de kosten voor Domein en Hosting inbegrepen.

Met onze liefde voor creativiteit zien wij elk project als een uniek project. Daarom krijgt u bij ons altijd een persoonlijke behandeling en creeëren wij voor u een website in uw eigen huisstijl. Daarnaast zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een website maken voor vrijwel iedere branche en verschillende budgetten.

Wij proberen uw website altijd zo snel mogelijk klaar te maken. Nadat wij van u alle content (teksten en foto’s) ontvangen hebben gaan wij direct aan de slag. Afhankelijk van de grootte van uw website kan dit enkele dagen tot een aantal weken duren. Heeft u een website met spoed nodig? Vermeld dit dan gelijk en wij zullen er alles aan doen om uw website zo snel mogelijk live te zetten!

Wij zijn zeer flexibel en proberen altijd een website te maken voor het budget dat u beschikbaar heeft. Voor een website rekenen wij eenmalig kosten voor de bouw van uw website. Voor een professionele en volledige website variëren deze kosten ongeveer tussen de 250 en 1000 euro afhankelijk van uw wensen. Daarnaast komt er een maandelijks abonnement bij voor: Domein, Hosting, Updates en Backups, en Service. Ook dit bedrag is afhankelijk van uw wensen. Stuur ons een mailtje om de kosten te bespreken voor uw website.

De eenmalige opbouw kosten kunt u betalen zoals u gewend bent met een bankoverschrijving. De abonnementskosten kunt u jaarlijks vooraf betalen of maandelijks door middel van automatische incasso.

Dat is geen probleem voor ons. Maar vanwege onze service en de veiligheid van onze websites verhuizen wij jou domein en hosting naar onze eigen provider.

Hier zijn vele verschillende opties voor. Wij kunnen bijvoorbeeld voor u een campagne beginnen via Google Adsense. Hiermee kunt u tegen een PPC (pay per click) met bepaalde zoekwoorden hoger op Google komen. Ook kunnen wij uw SEO (search enginge optimization) verbeteren. Stuur ons een mailtje voor de verschillende mogelijkheden.

U kunt natuurlijk ook zelf proberen uw positie op Google te verbeteren door betere content te schrijven met het zoekwoord waarmee u hoger op Google wilt scoren. Daarnaast kunt u ook zelf aan linkbuilding doen door bijvoorbeeld met andere websites links uit te wisselen.

Design & Drukwerk

Naast webdesigners en developers hebben wij ook een aantal zeer creatieve grafische designers in ons team. Stuur ons een mailtje voor de mogelijkheden. We creeëren samen met u een huisstijl die perfect bij uw bedrijf aansluit.

Dat is afhankelijk van uw budget, uw wensen, en uw doelstellingen. Stuur ons een mailtje voor de mogelijkheden.

Net als de kosten voor alleen een logo zijn ook de kosten voor een complete huisstijl afhankelijk van uw budget, uw wensen, en uw doelstellingen. Stuur ons een mailtje voor de prijzen en mogelijkheden.

Omdat veel van onze klanten naast grafisch design ook geïnteresseerd zijn in drukwerk hebben wij met onze drukpartners zeer scherpe prijzen kunnen afspreken. En hier kunnen we u van laten mee profiteren.

Daarnaast heeft u ook geen omkijken naar de bestel- en afleverprocedures en wordt het drukwerk simpelweg bij uw bedrijf afgeleverd.

Dat is zeker mogelijk. Stuur ons een mailtje met uw vraag en wij laten u zo snel mogelijk de mogelijkheden en prijzen weten.

Dat is zeker mogelijk. Stuur ons een mailtje met uw vraag en wij laten u zo snel mogelijk de mogelijkheden en prijzen weten.

Marketing

Wij kunnen uw bedrijf promoten door middel van online marketing zoals SEO, SEA en Social Media Marketing. En daarnaast doen wij ook offline marketing. Lees hierover meer op onze website of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat de kosten zijn voor uw marketing project hangt af van uw budget. Een online marketing campagne kan bijvoorbeeld al vanaf enkele euro’s per maand en kan oplopen tot een paar honderd euro per maand, afhankelijk van uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de kosten voor u te berekenen.

Natuurlijk! En vooral voor beginnende bedrijven kun je hier veel kosten mee besparen. Wij helpen u hiermee graag een handje op weg.

Hoe wij te werk gaan hangt helemaal af van uw wensen. Heeft u nog geen idee hoe u de marketing van uw bedrijf gaat aanpakken? Heeft u al een uitgebreid idee maar heeft u zelf geen tijd en/of kennis om dit verder uit te werken? Stuur ons gewoon een mailtje en wij zullen uitgebreid met u vrijblijvend de mogelijkheden bespreken.

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contact formulier.

    superkefjeVeelgestelde Vragen