Website laten ontwerpen

Een website laten ontwerpen door een professioneel team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij ontwerpen websites met een klein team van webdesigners, grafisch designers en marketing experts. Hierdoor kunnen we jouw website zo ontwerpen dat deze uniek is, geheel naar jouw wens ontworpen wordt, goed zichtbaar is in de zoekmachines en voor conversies zorgt!

Uiteraard zorgen we ervoor dat je website responsive is, dat houdt in dat je website perfect zichtbaar is op mobiel, tablet en PC. Ook kun je ervoor kiezen om online marketing in te zetten zodat je website nog meer gevonden wordt!

Wacht niet langer en laat jouw website ontwerpen. Neem eenvoudig contact op via het offerte formulier en geef uw wensen aan. Binnen 2 a 3 weken ontwerpen we jouw website zoals jij het helemaal voor ogen hebt!

Bereken zelf je prijs ➜ Recente Voorbeelden

Veel tevreden ondernemers hebben een website laten ontwerpen door VHBP

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Waarom een website laten ontwerpen?

Professionele Designers

Ons team is sinds 2015 gespecialiseerd in het ontwerpen van websites. Onze missie is om voor elke ondernemer een website te maken die hij of zij voor ogen heeft. Of het nu gaat om een website met een beperkt budget of een zeer uitgebreide website, wij proberen je altijd verder te helpen!

Hoe ontwerpen we jouw website?

Mocht je door VHBP een website willen laten ontwerpen dan kun je een persoonlijke benadering verwachten voor, tijdens en na het ontwerpen van je website. Eerst kijken we naar je budget en wensen en zullen we alle mogelijkheden bespreken. Vervolgens kun je aan de slag gaan met de website teksten of ervoor kiezen om dit door ons laten doen. Ook kijken we samen naar het ontwerp dat jij voor ogen hebt, door bijvoorbeeld een paar websites door te geven die je aanspreken. Ten slotte gaat ons team van webdesigners, grafisch designers en marketing experts aan de slag met het ontwerpen van jouw nieuwe website. Eerst maken we een ontwerp die we op een testomgeving samen met je doorlopen waarbij uitgebreide mogelijkheid is tot feedback. Vervolgens maken we de website tot dat jij er helemaal blij mee bent en dan kan de site live!

Gemakkelijk te gebruiken:

Nadat het ontwerp van jouw website klaar is en de site live staat ontvang je van ons uitgebreide uitleg om zelf teksten, foto’s en veel meer gemakkelijk aan te kunnen passen. Dit ontvang je per persoonlijke PDF en video instructies. Mocht je toch ergens niet uitkomen dan staat ons team altijd voor je klaar om je verder te helpen!

Een ontwerp gericht op jouw klanten:

Een website ontwerpen we niet alleen voor jou maar specifiek voor jouw doelgroep. We denken hier tijdens het ontwerpen graag met je mee zodat je online perfect wordt gepresenteerd.

Voordelig:

Doordat wij gebruik maken van een ervaren tean en een krachtig CMS kunnen wij de kosten laag houden zonder in te leveren op kwaliteit!

Ons laatste werk

Hieronder vind je een kleine greep uit ons portfolio van tevreden klant om je een impressie te geven van ons werk. Een website laten ontwerpen door van Herk Business Promotions betekent een unieke website afgestemd op de huisstijl van elk bedrijf. Daar zijn onze klanten zeer enthousiast over en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We helpen jouw bedrijf ook graag aan een goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website in jullie eigen stijl!

VISICS

VISICS

Taxi Administratie

Taxi Administratie

Parfum Point Refill

Parfum Point Refill

Hove Horeca

Hove Horeca

Syntouch

Syntouch

Computerhulp Amsterdam

Computerhulp Amsterdam

Meer Bekijken

Alles gemakkelijk onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten ontwerpen ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een perfecte huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je herkent en herinnerd wordt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw bedrijf creeërt van Herk Business Promotions samen met jouw het perfecte ontwerp!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken. Naast dat wij jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines kun je achteraf bij ons ook terecht voor Google en Facebook advertenties om direct meer relevante bezoekers naar je site te krijgen!

Lees Meer

Ons Team

Wij zijn een jong, maar gedreven en ervaren team van webdesigners, grafisch designers en marketing experts. Wij zitten vol creativiteit en onze missie is om jouw bedrijf te verbeteren!

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Laat nu jouw website ontwerpen

Binnenkort je website laten ontwerpen door ons? Of wil je gewoon meer informatie ontvangen? Wij zijn flexibel, creatief en denken graag met je mee. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een goed gesprek of om je ideeën samen verder uit te werken.

contact
superkefjeWebsite laten ontwerpen