Een Professionele Website

Professionele website met uw eigen design, gemakkelijk te gebruiken & goed vindbaar. En dat allemaal voor een scherpe prijs.

 • Uw eigen design

  Een prachtige professionele website geheel ontworpen met uw eigen huisstijl.

 • Flexibel

  Dankzij onze flexibiliteit maken wij uw website zoals u het wilt met het budget dat bij u past.

 • Google Optimalisatie

  Goed gevonden worden op google. Dat is de basis van elke professionele website.

 • Responsive design

  Uw website wordt zo gemaakt dat deze er goed uitziet en automatisch aanpast voor computer, tablet en mobiel.

 • Scherpe Tarieven

  Door onze efficiënte werkwijze houden wij de kosten laag zonder in te houden op kwaliteit.

 • Creativiteit

  Ons team is jong en creatief. En daar maken wij op alle fronten gebruik van voor uw professionele website.

Het professionele website pakket

Flexibiliteit is één van onze sterkste punten. De website pakketten die wij aanbieden zijn dan ook zeer flexibel. Het professionele website pakket dat bij uw bedrijf past baseren we op uw wensen en budget. Op deze manier kunnen we een perfect pakket voor u samen stellen, geheel op maat gemaakt.

Met deze flexibele werkwijze kunnen wij voor iedereen een mooie, passende professionele website creeëren. Want elk bedrijf verdient een persoonlijke aanpak.

Lees meer

Onze werkwijze

Dankzij onze ervaring hebben wij een werkwijze opgesteld waarbij we uw professionele website zo zorgvuldig en efficiënt mogelijk kunnen opzetten. Dankzij het stappensysteem die wij (flexibel) doorlopen, besparen we tijd waardoor u uiteindelijk een stuk voordeliger uit bent. Daarentegen besparen we niet op creativiteit en het uiteindelijke resultaat. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Lees meer

Google Optimalisatie

Uw professionele website moet natuurlijk goed gevonden worden via google en de andere zoekmachines. Daarom maken wij onze websites in een sterk CMS die de laatste technische snufjes bevat om uw website op en top klaar te maken voor de zoekresultaten.

Lees meer

Wat zeggen onze klanten?

Wij zijn een jong, flexibel en creatief team. Met ons belangrijke motto ‘Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!’ zijn wij samen met onze klanten hier kunnen komen. En we hopen nog veel meer klanten tevreden te maken in de toekomst.

van Herk Business Promotions heeft onze site helemaal gemaakt zoals wij voor ogen hadden. Stoer, fris en duidelijk in opmaak en eenvoudig te bedienen. Na een eerste gesprek met Kevin hadden wij gelijk het volste vertrouwen dat ze er iets moois van zouden maken! Snel en met fijne terugkoppeling hebben zij onze site gebouwd. De site is voor ons goed zelf te onderhouden en met vragen kunnen wij altijd terecht bij VHbusinesspromotions. Voor een betaalbare site raden wij hen zeker aan!

Esther Famous Ibiza Jewelry

Vele jaren hadden wij zonder website gewerkt, maar sinds we een website hebben zijn onze klanten veel meer tevreden. Nu kan iedereen ons vinden via google en kunnen de klanten thuis alvast kijken wat ze willen bestellen. Van Herk Business Promotions heeft al het werk uit handen genomen, op deze manier hoefden wij helemaal niet om te kijken naar de website en konden wij ons gewoon blijven richten op de zaak.

Peng Chinees-Indisch Restaurant Golden Palace

Website laten maken door van Herk Business promotions: Snel, doelgericht, vakkundig, meedenkend, nette prijzen, goede uitleg en vooral relaxed. Kortom aanrader!

Angelique HCR de Zwaan

Kevin heeft onze wensen vertaald in een duidelijke en eigentijdse website. Met deze website kan iedereen ons snel vinden op internet

Willy Food Affair

Bent u geïnteresseerd in een professionele website? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag met u de mogelijkheden door.

Contact
  superkefjeWebsites