Google Optimalisatie

Direct goed vindbaar in Google en de andere zoekmachines

Standaard Goed Geoptimaliseerd

Uw website wordt voor u gebouwd in een sterk CMS met speciale tools waardoor uw website standaard goed geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Door de Google optimalisatie uit te voeren op uw website voorkomen we dat na de lancering SEO blunders begaan worden.

Sterk CMS

Door de speciale techniek van de CMS waar van Herk Business Promotions gebruik van maakt wordt uw content gemakkelijker opgepikt door de belangrijkste zoekmachines zoals google.

Aanmelding bij Google

Als u helemaal tevreden bent over uw website en deze online staat melden wij uw website aan bij de belangrijkste zoekmachines. Zo zijn zij gelijk op de hoogte van uw (nieuwe) website.

Google Optimalisatie Tools

Op uw website zetten wij Google optimalisatie tools. Zo kunt u zelf uw pagina’s verbeteren voor Google en uw belangrijkste zoekwoorden extra aandacht geven.

Extra mogelijkheden

Naast de standaard optimalisaties die we voor iedere websites doen kunnen we uw website ook uitbreiden met extra google optimalisaties om bijvoorbeeld populaire zoektermen te optimaliseren.

Zoekwoorden Analyse

Tijdens een uitgebreide zoekwoorden analyse gaan wij opzoek naar de meest gebruikte en beste zoekwoorden voor uw doelgroep. Zodat wij vervolgens op een slimme manier gebruik kunnen maken van de zoekmethodes van uw potentiële klanten.

Website Analyse

Tijdens een uitgebreide website analyse gaan we dieper in op de inhoud van uw website. Door hier slim en analytisch naar te kijken passen we iedere pagina op zo’n manier aan zodat ze perfect aansluiten met bepaalde zoekwoorden.

Linkbuilding

Door op een slimme manier interne links (content verwijzen binnen uw website) en externe links (verwijzingen van andere websites naar uw website) te gebruiken krijgen Google en andere zoekmachines een betere kijk op uw website waardoor deze hogerop komt.

SEA

Met behulp van SEA (adverteren in de zoekmachines) kunnen wij voor u gerichte advertenties opzetten. Al onze zoekmachine optimalisatie methodes hebben als einddoel een verbeterde positie op google en daarmee meer potentiële klanten naar uw website leiden.

Offerte Aanvragen

Wij helpen uw bedrijf graag de concurrentie voor te blijven. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

  Google Optimalisatie

  • Scherpe Tarieven
  • Tevreden Klanten
  • Flexibel
  • Persoonlijk
  • Creatief
  superkefjeGoogle Optimalisatie