Onze Werkwijze

Stap voor stap uitgelegd hoe wij te werk gaan

Stap 1: Vrijblijvend Contact

Neem vrijblijvend contact op via de website, per telefoon of per mail. We zullen je vervolgens een aanbod doen die zo goed mogelijk bij jouw wensen past. Van budget websites tot een uitgebreide webshop. Alles is mogelijk!

Stap 2: Inhoud van de website

Nadat je tevreden bent over het website pakket kunnen we gaan beginnen met de inhoud van je website. Hiervoor hebben we een handig content aanlever formulier met allerlei tips voor de teksten van je website. Tijdens deze stap kun je ook foto’s aanleveren, maar mocht je deze niet hebben dan zoeken onze grafisch designers gratis professionele foto’s voor jouw website uit!

Stap 3: Wij gaan jouw website bouwen

Nadat we de content en het design hebben besproken gaan we aan de slag met je website. Wij proberen deze altijd binnen twee weken af te ronden. Vervolgens laten wij de website aan jou zien ter beoordeling, waarna er gelegenheid is tot uitgebreide (gratis) feedback zodat we de website helemaal naar jouw wens kunnen maken!

Stap 4: Persoonlijke instructies

Als de website helemaal af is en je er helemaal tevreden mee bent ontvang je van ons uitgebreide en persoonlijke website instructies per pdf en video. Hiermee kun je gemakkelijk zelf teksten, foto’s en nog veel meer aanpassen op de website. Kom je toch ergens niet uit? Geen zorgen, want dan staat ook achteraf ons team altijd voor je klaar om je verder te helpen!

Veel tevreden klanten gingen jou al voor!

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Bekijk meer beoordelingen Website Voorbeelden

Wij zijn flexibel, persoonlijk en creatief. Voel je vrij om contact met ons op te nemen om jouw ideeën samen verder uit te werken.

Stap 1
superkefjeOnze Werkwijze