Prijswijziging

We willen je graag informeren over een aantal prijswijzigingen. Als gevolg van de aanhoudende inflatie in 2022 zijn onze inkoopkosten flink gestegen. Zo zijn o.a. afgelopen maand de hostingkosten met 25% verhoogd en zijn de prijzen van hardware en software die we gebruiken flink gestegen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de prijzen licht te verhogen om je te kunnen blijven voorzien van de beste service zoals je van ons gewend bent.

Onderstaande prijswijzigingen zullen ingaan per 01-06-2023. Indien je contract onlangs is ingegaan of is verlengd zullen de wijzigingen pas bij de volgende verlenging van kracht zijn.

Website Abonnement

Het website abonnement wordt verhoogd met €3,50 p/m.

Vertaalmodule

Het onderhoud van de vertaalmodule wordt verhoogd met €2,50 p/m.

Webshop module

Het onderhoud van de webshopmodule blijft gelijk.

Premium Plugins

Het onderhoud van premium plugins* wordt verhoogd met €5,- p/m.

*i.e.: Page speed, Custom Filters, Agenda/Event, Social Media Feed, en andere custom of premium plugins. Het onderhoud van kleine plugins (onderhoud <€10,- p/m) is uitgezonderd van deze prijswijziging.

AVG Uitgebreid

Indien u een AVG uitgebreid pakket heeft afgesloten na 01-06-2018 wordt het onderhoud hiervan verhoogd met €2,50 p/m. Indien u ook een vertaalmodule heeft i.c.m. het AVG Uitgebreid pakket wordt de prijs hiervan per taal met €1,- p/m verhoogd.

Uurtarieven

Web- en grafisch design: wordt verhoogd van €50,- naar €60,- per uur

Heb je vragen over de wijzigingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact
superkefjePrijswijziging