Responsive website laten maken

Tegenwoordig zijn de smartphone en tablet niet meer weg te denken. Daarom kun je het beste gelijk een responsive website laten maken. Een responsive website is een site die automatisch aanpast aan het formaat van ieder scherm. Op deze manier is jouw website goed en duidelijk zichtbaar op PC, tablet en mobiel.

Is het je niet helemaal duidelijk wat een responsive website precies is? Lees hier dan meer over responsive webdesign.

Één Responsive Website, Perfect op Mobiel, Tablet en Computer.

Drie websites voor de prijs van 1. Een verschillende lay-out voor zowel mobiel, tablet als pc!

Waarom een responsive website?

De meeste bezoekers op je website zullen tegenwoordig via mobiel je website bezoeken, het is daarom van groot belang dat je website hiervoor is geoptimaliseerd. Als je tegenwoordig een nieuwe website laat maken zal deze waarschijnlijk gelijk responsive zijn. Hieronder een aantal redenen waarom wij denken dat je bij ons aan het juiste adres bent voor jouw nieuwe responsive website!

Professionele resposive websites

Wij maken niet zomaar responsive websites. Een responsive website laten maken door VHBP betekent dat je een uniek, modern en professioneel webdesign kan verwachten geheel naar jouw wensen in je eigen huisstijl. Onze webdesigners benaderen elk project als een uniek en persoonlijk project en zijn pas tevreden over het resultaat als jij dat ook bent!

Gemakkelijk te gebruiken

Nadat we jouw responsive website hebben gemaakt ontvang je van ons uitgebreide uitleg per pdf en video waarmee je straks zelf gemakkelijk teksten, foto’s en nog veel meer kunt wijzigen en toevoegen. En het mooie is dat alles wat je straks toevoegt automatisch schaalt voor mobiel, tablet en pc! Mocht je toch ergens niet uitkomen dan staat ons team altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Scherpe prijzen

Wij maken sinds 2015 gebruik van een krachtig CMS en een ervaren team van web- en grafisch designers. Hierdoor kunnen we de prijs laag houden en tegelijkertijd niets inleveren op kwaliteit! Je kunt bij ons al een responsive website laten maken vanaf €350,-.

Ik wil meer weten

Wat zeggen onze klanten?

Wij zijn een jong, flexibel en creatief team. Met ons belangrijke motto ‘Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!’ zijn wij samen met onze klanten hier kunnen komen. En we hopen nog veel meer klanten tevreden te maken in de toekomst met een nieuwe responsive website.

van Herk Business Promotions heeft onze site helemaal gemaakt zoals wij voor ogen hadden. Stoer, fris en duidelijk in opmaak en eenvoudig te bedienen. Na een eerste gesprek met Kevin hadden wij gelijk het volste vertrouwen dat ze er iets moois van zouden maken! Snel en met fijne terugkoppeling hebben zij onze site gebouwd. De site is voor ons goed zelf te onderhouden en met vragen kunnen wij altijd terecht bij VHbusinesspromotions. Voor een betaalbare site raden wij hen zeker aan!

Esther Famous Ibiza Jewelry

Vele jaren hadden wij zonder website gewerkt, maar sinds we een website hebben zijn onze klanten veel meer tevreden. Nu kan iedereen ons vinden via google en kunnen de klanten thuis alvast kijken wat ze willen bestellen. Van Herk Business Promotions heeft al het werk uit handen genomen, op deze manier hoefden wij helemaal niet om te kijken naar de website en konden wij ons gewoon blijven richten op de zaak.

Peng Chinees-Indisch Restaurant Golden Palace

Website laten maken door van Herk Business promotions: Snel, doelgericht, vakkundig, meedenkend, nette prijzen, goede uitleg en vooral relaxed. Kortom aanrader!

Angelique HCR de Zwaan

Kevin heeft onze wensen vertaald in een duidelijke en eigentijdse website. Met deze website kan iedereen ons snel vinden op internet

Willy Food Affair

Geïnteresseerd in een responsive website?

Binnenkort een (nieuwe) responsive website laten maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken!

Contact
superkefjeResponsive