Werken Bij

Kom jij binnenkort ons team versterken?

Freelancers

Wij zijn constant opzoek naar nieuwe freelancers die ons team willen komen versterken. Heb jij ervaring met het bouwen van websites, zoekmachine optimalisatie of met grafisch design? En lijkt het je leuk om af en toe wat bij te verdienen? Bekijk dan hieronder of je voldoet aan de vereisten en neem contact met ons op!

Vereisten

  • Je hebt voldoende ervaring met WordPress en/of SEO
  • Je beheerst CSS, PHP en HTML (niet verplicht)
  • Je werkt snel en zorgvuldig en je bent goed bereikbaar

Website Bouwer

Om als website bouwer voor van Herk Business Promotions aan de slag te gaan kun je het contact formulier hieronder invullen. Ook zijn we opzoek naar freelancers die gespecialiseerd zijn in zoekmachine optimalisatie. Hierbij vragen we je om je eerdere werk mee te sturen en een korte toelichting te geven van je ervaring en motivatie waarom je ons team wilt komen versterken.

Grafisch Designer

Om als grafisch designer aan de slag te gaan voor van Herk Business Promotions kun je contact met ons opnemen via het formulier hieronder. Je kunt hierbij je portfolio meesturen en aan de hand van werk dat je eerder hebt gedaan kijken wij of je geschikt bent om opgenomen te worden in onze database. We zijn vooral opzoek naar grafisch designers die ervaring hebben in het ontwerpen van logo’s, visitekaartjes, flyers en menukaarten. Heb jij een andere specialiteit? Laat het ons toch weten en wie weet kun je toch nog ons team komen versterken!

Vereisten

  • Je hebt ervaring met Illustrator, Indesign en Photoshop
  • Je bent creatief ingesteld
  • Je werkt snel en zorgvuldig en je bent goed bereikbaar

Neem vrijblijvend contact op

Niet geschoten is altijd mis. Stuur ons je CV en motivatie en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken.


    superkefjeWerken Bij