Webdesign Den Haag

Een professioneel & modern webdesign voor €599,-

Ben je op zoek naar een professioneel, goed vindbaar en gemakkelijk te gebruiken webdesign in Den Haag? Stop dan met zoeken! Wij zijn een team met jarenlange ervaring op het gebied van webdesign in zowel Den Haag als omstreken. En dat tegen de scherpste tarieven!

Een professioneel webdesign in Den Haag betekent een website ontworpen naar jouw wensen, goed vindbaar in de zoekmachines en uiteraard responsive!

Website Pakket Recente Voorbeelden

Webdesign in Den Haag

Waarom een webdesign in Den Haag laten ontwerpen? Dat is vrij eenvoudig! Een professioneel en modern webdesign levert je in de lange termijn meer klanten op. Zo zal een modern webdesign er voor zorgen dat je meer contact aanvragen krijgt en ook meer bezoekers op je website, vanwege de hogere zoekresultaten en het ”call to action” ingerichte webdesign. Waar de focus verder op ligt in onze webdesigns licht ik hieronder kort voor je toe:

 • Responsive webdesign: Een webdesign in Den Haag maken wij standaard responsive. Dat wil zeggen dat je website straks perfect werkzaam is op mobiel, tablet en pc! Je kunt hier meer lezen over wat een responsive website inhoudt.
 • Goed vindbaar: Een professioneel webdesign moet goed vindbaar zijn in Den Haag en omgeving. Hoe breed deze vindbaarheid moet zijn overleggen we graag samen met jou. Afhankelijk van je business en wensen kan dat lokaal, regionaal, landelijk of internationaal zijn. Alles is mogelijk!
 • Gemakkelijk in beheer: Zelf teksten, foto’s en nog veel meer wijzigen? Dat kan allemaal met een professioneel webdesign van VHBP! Zodra je website is afgerond ontvang je van ons uitgebreide instructies (persoonlijk via pdf en/of video!) waarmee je zelf allerlei wijzigingen kunt doorvoeren. Mocht je alsnog ergens niet uitkomen dan staat ons team altijd voor je klaar!
 • Voordelig: Omdat we werken met een jong en ervaren team van webdesigners, grafisch designers en online marketeers kunnen wij taken op een efficiënte manier verdelen. Op deze manier kunnen we sneller websites maken zonder in te leveren op kwaliteit – en hier heb jij als klant uiteindelijk profijt van!

Waarom ondernemers in Den Haag jou voorgingen

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Recent opgeleverde webdesigns in Den Haag en omgeving

Hieronder vind je enkele van onze recent opgeleverde webdesigns in Den Haag en omgeving om je een impressie te geven van ons werk. Een webdesign in Den Haag door van Herk Business Promotions betekent een professionele, gemakkelijk te gebruiken en bovenal unieke website afgestemd op de huisstijl van jouw bedrijf. Daar zijn onze klanten zeer enthousiast over en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We hopen jouw bedrijf ook gauw te mogen helpen aan een webdesign geheel naar eigen wens in je eigen huisstijl.

Meer Bekijken

Drukwerk & Design in Den Haag, alles onder 1 dak

Grafisch Design

Naast webdesign Den Haag kun je voor grafisch design ook bij ons terecht. Een professionele huisstijl is belangrijk voor elke onderneming en straalt de missie en visie van je bedrijf uit. Wij helpen je hier graag mee verder door samen jouw ideeën creatief uit te werken om zo uiteindelijk tot het perfecte ontwerp te komen!

Lees Meer

Drukwerk

Nadat de grafisch designwerken zijn ontworpen is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Wij werken samen met verschillende partners in Nederland waardoor we altijd scherpe prijzen kunnen aanbieden aan onze klanten voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Zo heb je alles onder 1 dak in Den Haag, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Online Marketing

Naast een webdesign in Den Haag zijn wij ook gespecialiseerd in Online Marketing. Zo optimaliseren wij jouw website voor de zoekmachines en zijn onze marketing experts gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Den Haag en omgeving. Je kunt bij ons ook terecht voor online advertenties via Google en Facebook om direct een voorsprong te nemen op je concurrentie!

Lees Meer

Ons Team

Wij zijn een jong, creatief en ervaren team bestaande uit grafisch- en webdesigners in Den Haag en omgeving met als hoofdmissie jouw bedrijf online te representeren!

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.


Jouw webdesign in Den Haag?

Binnenkort een website laten designen in Den Haag, Voorburg, Wassenaar, Wageningen, Scheveningen, Rijswijk of omgeving door ons? Binnen twee weken kan jouw nieuwe webdesign al online staan!

Of wil je eerst gewoon vrijblijvend meer informatie ontvangen? Wij zijn flexibel, creatief en denken graag met je mee. Voel je vrij om contact met ons op te nemen via de website, whatsapp of telefonisch om eens te sparren over jouw ontwerpen of ideeën.

Een webdesign buiten Den Haag? Wij werken ook elders in het Zuid-Holland! Je kunt bijvoorbeeld bij ons ook een webdesign laten maken in Dordrecht, Rotterdam of Delft.

contact
superkefjeWebdesign Den Haag