Webdesign Terneuzen

Ben jij op zoek naar een professioneel en zakelijk webdesign in Terneuzen of omgeving? Een goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken webdesign geheel ontworpen in jouw eigen huisstijl? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij ontwerpen o.a. flexibele en moderne webdesigns in Terneuzen, Axel, Hulst, Sluiskil, Zaamslag, Oostburg, Sluis, Breskens, Cadzand en Aardenburg. En dat altijd voor een flexibele prijs dat past bij jouw onderneming, voorzien van vrijwel alle modules zoals SEO, Contactformulieren, Professionele Foto’s, Projecten, Expertises en nog veel meer! Daarnaast zorgen we er uiteraard ook voor dat jouw webdesign goed zichtbaar is op mobiel, tablet en PC.

van Herk Business Promotions maakt webdesigns in Terneuzen en omgeving met een klein team van professionele webdesigners, grafisch designers en marketing experts. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat jouw webdesign een moderne uitstraling krijgt die jij voor ogen hebt en zodat je goed gevonden wordt in de zoekmachines!

Website Pakket Recente Voorbeelden

Waarom een Webdesign in Terneuzen & omgeving?

 • Flexibel & Ervaren: Sinds 2015 bouwen wij professionele en zakelijke webdesigns met een klein maar persoonlijke team van grafisch- en webdesigners en online marketing experts. Wij passen onze werkwijze altijd aan aan de wensen van jou als klant, hierin zijn wij uniek en behandelen we jouw ook uniek. Geen enkel webdesign en wens is hetzelfde, zo maken we onder andere uitgebreide webshops en e-learning systemen, maar kun je ook een zakelijk webdesign in Terneuzen en omgeving laten maken met een beperkt budget. Ons belangrijkste motto is dat we elke klant tevreden willen maken!
 • Modern Webdesign: Jouw webdesign in Terneuzen en omgeving ontwerpen we geheel naar jouw eigen wens in je eigen huisstijl. En uiteraard zorgen we ervoor dat je webdesign responsive is, dat betekent dat de website automatisch goed aanpast op mobiel, tablet en PC! Zo kan iedereen, waar dan ook, je webdesign goed bekijken.
 • Gemakkelijk in beheer: Wij maken gebruik van een simpel en gemakkelijk te gebruiken beheersysteem waarmee je, nadat je webdesign is afgerond, zelf gemakkelijk teksten, foto’s en nog veel meer kunt wijzigen. Nadat je website is afgerond ontvang je van ons uitgebreide en persoonlijke instructies per PDF en video om zelf wijzigingen aan je website te maken. Mocht je ergens toch niet uitkomen dan staat ons team altijd voor je klaar!
 • Onze klanten zitten in heel Zeeland: Veel ondernemers in Terneuzen en omgeving lieten een unieke, professionele en goed vindbaar webdesign maken door ons. Wil jij binnenkort jouw webdesign in Terneuzen laten maken of ben je gewoon benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Veel ondernemers in Terneuzen en omgeving gingen jou al voor

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Recente webdesigns in Terneuzen en omgeving

Hieronder vind je recent opgeleverde webdesigns om een indruk te geven wat er allemaal mogelijk is. Een Webdesign in Terneuzen laten maken door van Herk Business Promotions betekent een unieke, flexibele website afgestemd om jouw huisstijl geheel naar jouw wensen. Daar zijn onze klanten allemaal zeer tevreden mee en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We helpen jouw bedrijf ook graag aan een professionele, goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website!

Meer Bekijken

Alles in Terneuzen gemakkelijk onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een Webdesign Terneuzen ben je ook voor een eigen, unieke huisstijl bij van Herk Business Promotions aan het juiste adres. Wij geloven erin dat webdesign en grafisch design onder 1 dak valt, zodat je gemakkelijk 1 aanspreekpunt hebt voor website en huisstijl!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Ook voor online marketing ben je bij ons aan het juiste adres. Onze marketing experts helpen je graag verder om goed online vindbaar te worden in Terneuzen en omgeving! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement).

Lees Meer

Ons Team

Wij zijn een jong, creatief en ervaren team van grafisch designers, webdesigners en marketing experts in Terneuzen en omgeving.

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Binnenkort jouw webdesign in Terneuzen of omgeving laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op via de website, telefonisch of whatsapp voor meer informatie. Wij staan altijd open om je ideeën samen verder uit te werken of om gewoon eens te kijken naar de mogelijkheden.

Niet uit Terneuzen? Wij werken ook elders in het Zeeland! Laat bijvoorbeeld een website maken in Kapelle, Goes, Middelburg of Vlissingen.

contact
superkefjeWebdesign Terneuzen