Website laten maken Goes

Ben jij op zoek naar een goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website in Goes of omgeving? Stop dan met zoeken! Wij bouwen o.a. moderne websites in Goes, Kapelle, Middelburg en Vlissingen tegen scherpe prijzen, voorzien van vrijwel alle modules! En uiteraard perfect zichtbaar op mobiel, tablet en PC. Uw perfecte partner om een website laten maken in Zeeland & omstreken.

Naast professionele webdesigners werken we ook met grafisch designers aan jouw website. Op deze manier kunnen we jouw website maken zoals jij het helemaal voor ogen hebt!

Website Pakket Recente Voorbeelden

Website laten maken in Goes & omgeving

 • Responsive Webdesign: Wij maken jouw website in Goes responsive. Dat betekent dat je website perfect zichtbaar zal zijn op mobiel, tablet en pc. Lees hier meer over onze responsive websites.
 • Gemakkelijk te gebruiken: Nadat jouw website af is ontvang je van ons persoonlijke en uitgebreide uitleg om jouw website te beheren per video en pdf! Mocht je daarna toch nog vragen hebben of ergens niet uitkomen, dan staat ons team altijd klaar om jouw verder te helpen!
 • Gericht op jouw klanten: Een website maken we niet alleen voor jou maar specifiek voor jouw doelgroep. Wij maken je website daarom gebruiksvriendelijk, goed vindbaar en duidelijk zodat je online perfect wordt gerepresenteerd.
 • Lage kosten: Doordat wij gebruik maken van een krachtig CMS kunnen wij de kosten laag houden en tegelijkertijd de kwaliteit hoog houden! Zo kun je bij ons een uitgebreide website laten maken in Zeeland en specifiek in Goes voor vrijwel elk budget.

Waarom andere ondernemers in Goes en omgeving jou voor zijn gegaan

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Ons laatste werk

Hieronder een kleine greep uit ons portfolio om je een impressie te geven van ons werk. Een website laten maken in Goes door van Herk Business Promotions betekent een unieke website afgestemd op de huisstijl van elk bedrijf. Daar zijn onze klanten zeer enthousiast over en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We helpen jouw bedrijf ook graag aan een goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website in jullie eigen stijl!

Meer Bekijken

Alles in Goes onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten maken Goes ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een perfecte huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je herkent en herinnerd wordt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw bedrijf creeërt van Herk Business Promotions samen met jouw het perfecte ontwerp!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Goes en omgeving. Naast dat wij jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines kun je achteraf bij ons ook terecht voor Google en Facebook advertenties om direct meer relevante bezoekers naar je site te krijgen!

Lees Meer

Ons Team

Wij zijn een jong en ervaren team in Goes en omgeving vol creativiteit en onze missie is om uw bedrijf te verbeteren!

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Binnenkort een website laten maken in goes of omgeving door ons? Of wil je gewoon meer informatie ontvangen? Wij zijn flexibel, creatief en denken graag met je mee. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een goed gesprek of om je ideeën samen verder uit te werken.

Niet uit Zeeland? Wij werken ook elders in het land! Laat bijvoorbeeld een website maken in Breda, Utrecht of in Rotterdam.

contact
superkefjeWebsite laten maken Goes