Website laten maken Middelburg

Een écht professionele website voor €599,-

Opzoek naar een professionele, zelf aan te passen en goed vindbare website in Middelburg of omgeving? Wij helpen je graag verder! Wij ontwerpen o.a. moderne websites in Middelburg, Arnemuiden, Koudekerke, Serooskerke en Domburg tegen voordelige prijzen, voorzien van vrijwel alle modules! En uiteraard maken we je website helemaal responsive zodat deze perfect zichtbaar is op mobiel, tablet & PC. Jouw perfecte partner om een website te laten maken in Zeeland & omstreken.

Wij ontwerpen jouw website met een team van ervaren webdesigners en creatieve grafisch designers om zo het perfecte resultaat te realiseren, geheel zoals jij het helemaal voor ogen hebt!

Website Pakket Recente Voorbeelden

Website laten maken in Middelburg & omgeving

 • Mobiel vriendelijk design: Wij maken jouw website in Middelburg responsive. Dat betekent dat je website perfect zichtbaar zal zijn op mobiel, tablet en pc. Lees hier meer over onze responsive websites.
 • Gemakkelijk te beheren: Zodra we jouw website hebben afgerond ontvang je uitgebreide en persoonlijke uitleg waarmee je zelf gemakkelijk wijzigingen kunt maken op jouw website. Zo kun je bijvoorbeeld met enkele klikken foto’s, teksten en veel meer aanpassen. Mocht je daarna toch nog vragen hebben of ergens niet uitkomen, dan staan we altijd voor je klaar!
 • Gericht op jouw doelgroep: Een website maken in Middelburg doen we niet alleen voor jou, maar voornamelijk voor jouw doelgroep. We denken daarom graag met je mee wat je doelgroep op de website zoekt en hoe we dit het beste kunnen weergeven. Uiteraard zorgen we ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is en goed vindbaar wordt zodat je online perfect wordt gerepresenteerd.
 • Voordelig: Doordat wij werken met een jong en ervaren team en gebruik maken van een krachtig CMS kunnen wij de kosten laag houden en tegelijkertijd de kwaliteit hoog houden! Zo kun je bij ons een uitgebreide website laten maken in Middelburg of een website laten maken in Zeeland voor vrijwel het budget dat bij jou onderneming past.

Waarom ondernemers in Middelburg / Zeeland voor VHBP kozen:

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Recent opgeleverde websites in Middelburg en omgeving

Hieronder vind je enkele van onze recent opgeleverde websites in Middelburg en omgeving om je een impressie te geven van ons werk. Een website laten maken in Middelburg door van Herk Business Promotions betekent een professionele, gemakkelijk te gebruiken en bovenal unieke website afgestemd op de huisstijl van jouw bedrijf. Daar zijn onze klanten zeer enthousiast over en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We hopen jouw bedrijf ook gauw te mogen helpen aan een website geheel naar eigen wens in je eigen huisstijl.

Meer Bekijken

Alles in Middelburg onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten maken Middelburg kun je voor grafisch design ook bij ons terecht. Een professionele huisstijl is belangrijk voor elke onderneming en straalt de missie en visie van je bedrijf uit. Wij helpen je hier graag mee verder door samen jouw ideeën creatief uit te werken om zo uiteindelijk tot het perfecte ontwerp te komen!

Lees Meer

Drukwerk

Nadat de grafisch designwerken zijn ontworpen is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Wij werken samen met verschillende partners in Nederland waardoor we altijd scherpe prijzen kunnen aanbieden aan onze klanten voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Zo heb je alles onder 1 dak in Middelburg, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Online Marketing

Naast een website laten maken in Middelburg zijn wij ook gespecialiseerd in Online Marketing. Zo optimaliseren wij jouw website voor de zoekmachines en zijn onze marketing experts gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Middelburg en omgeving. Je kunt bij ons ook terecht voor online advertenties via Google en Facebook om direct een voorsprong te nemen op je concurrentie!

Lees Meer

Ons Team

Wij zijn een jong, creatief en ervaren team in Middelburg en omgeving met als hoofdmissie jouw bedrijf online te representeren!

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.


Jouw website laten maken in Middelburg?

Binnenkort een website laten maken in Middelburg of omgeving door ons? Wij zijn based in Zeeland en dé partner voor de regio.

Of wil je eerst gewoon vrijblijvend meer informatie ontvangen? Wij zijn flexibel, creatief en denken graag met je mee. Voel je vrij om contact met ons op te nemen via de website, whatsapp of telefonisch om eens te sparren over jouw ideeën.

Een website laten maken buiten Middelburg? Wij werken ook elders in het Zeeland! Je kunt bijvoorbeeld bij ons ook een website laten maken in Goes, Kapelle of Vlissingen.

contact
superkefjeWebsite laten maken Middelburg