Website laten maken Terneuzen

Zoek jij een professionele, snelle en goed vindbare website in Terneuzen of omgeving? Een website die gemakkelijk te gebruiken is en geheel in jouw eigen huisstijl wordt ontworpen tegen een voordelig tarief? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen o.a. flexibele en moderne websites in Terneuzen, Axel, Hulst, Sluiskil, Zaamslag, Oostburg, Sluis, Breskens, Cadzand en Aardenburg. Altijd voor een scherpe, flexibele prijs die bij jouw onderneming past, voorzien van vrijwel alle modules! Daarnaast zorgen we er ook voor dat jouw website goed zichtbaar is op mobiel, tablet en PC.

van Herk Business Promotions maakt websites in Terneuzen en omgeving in een klein team van professionele webdesigners, grafisch designers en marketing experts. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website een moderne uitstraling krijgt die jij voor ogen hebt en zodat je goed gevonden wordt in de zoekmachines!

Website Pakket Recente Voorbeelden

Waarom een website laten maken in Terneuzen & omgeving?

 • Flexibel: Wij bouwen websites sinds 2015 met een klein, ervaren team van grafisch- en webdesigners en online marketing experts. Onze werkwijze is anders dan andere website bouwers omdat wij onze werkwijze constant aanpassen aan de wens van jou als klant. Geen enkele website en wens is hetzelfde, zo maken we onder andere uitgebreide webshops en e-learning systemen, maar kun je ook een simpele website laten maken in Terneuzen en omgeving met een beperkt budget. Ons belangrijkste motto is dat we elke klant tevreden willen maken!
 • Modern Webdesign: Wij maken jouw website in Terneuzen en omgeving met een moderne, duidelijke maar sprekende look. Geheel naar jouw wens in je eigen huisstijl. Uiteraard zorgen we er ook voor dat je website responsive is, dat betekent dat de website automatisch goed aanpast op mobiel, tablet en PC! Zo kan iedereen, waar dan ook, je website goed bekijken.
 • Gemakkelijk zelf je eigen website beheren: Wij gebruiken een simpel en duidelijk beheersysteem waarmee je straks, nadat we de website helemaal hebben afgerond naar jouw wensen, zelf gemakkelijk teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen! Dit leggen we je allemaal persoonlijk uit met een handig pdf documentje en een persoonlijke video. Mocht je toch ergens niet uitkomen dan staat ons team altijd voor je klaar!
 • Onze klanten zitten in heel Zeeland: Veel ondernemers in Terneuzen en omgeving lieten een unieke, professionele en goed vindbare website maken door ons. Wil jij binnenkort jouw website laten make in Terneuzen of ben je gewoon benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Veel ondernemers in Terneuzen en omgeving gingen jou al voor

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Recente websites in Terneuzen en omgeving

Hieronder vind je recent opgeleverde websites om een indruk te geven wat er allemaal mogelijk is. Een website laten maken in Terneuzen door van Herk Business Promotions betekent een unieke, flexibele website afgestemd om jouw huisstijl geheel naar jouw wensen. Daar zijn onze klanten allemaal zeer tevreden mee en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We helpen jouw bedrijf ook graag aan een professionele, goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website!

Meer Bekijken

Alles in Terneuzen gemakkelijk onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten maken Terneuzen ben je ook een eigen, unieke huisstijl bij van Herk Business Promotions aan het juiste adres. Wij geloven erin dat webdesign en grafisch design onder 1 dak valt, zodat je gemakkelijk 1 aanspreekpunt hebt voor website en huisstijl!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Ook voor online marketing ben je bij ons aan het juiste adres. Onze marketing experts helpen je graag verder om goed online vindbaar te worden in Terneuzen en omgeving! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement).

Lees Meer

Ons Team

Wij zijn een jong, creatief en ervaren team van grafisch designers, webdesigners en marketing experts in Terneuzen en omgeving.

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Binnenkort jouw website laten maken in Terneuzen of omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op via de website, telefonisch of whatsapp voor meer informatie. Wij staan altijd open om je ideeën samen verder uit te werken of om gewoon eens te kijken naar de mogelijkheden.

Niet uit Terneuzen? Wij werken ook elders in het Zeeland! Laat bijvoorbeeld een website maken in Kapelle, Goes, Middelburg of Vlissingen.

contact
superkefjeWebsite laten maken Terneuzen