Website laten maken Vlissingen

Zoek jij een professionele, gemakkelijk te gebruiken en goed vindbare website in Vlissingen of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken sinds 2015 moderne websites voor ondernemers in Vlissingen, Oost-Souburg, Ritthem en Koudekerke tegen scherpe prijzen, voorzien van vrijwel alle modules! En uiteraard zorgen we ervoor dat de website perfect zichtbaar is op alle apparaten zoals PC, tablet en mobiel. Wij denken graag met je mee om een website te laten maken in Zeeland & omstreken.

We werken met een klein maar gedreven team van professionele webdesigners, grafisch designers en marketing experts aan jouw website. Op deze manier kunnen we jouw website maken in Vlissingen zoals jij het helemaal voor ogen hebt! Als online visitekaartje voor jou bedrijf, webshop of om bijvoorbeeld meer aanvragen te genereren.

Website Pakket Recente Voorbeelden

Website laten maken in Vlissingen & omgeving

 • Persoonlijk & Flexibel: Elke website benaderen we als een uniek project en denken dan ook graag mee om jou wensen te kunnen realiseren. Bij ons zit je niet vast aan een vast pakket maar we proberen altijd een flexibel pakket samen te stellen die het beste bij jou website wensen aansluit.
 • Creatief Webdesign: Wij maken jouw website in Vlissingen helemaal zoals jij dat voor ogen hebt in je eigen huisstijl. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de website ”responsive” is, dat betekent dat je website perfect zichtbaar zal zijn op mobiel, tablet en pc. Lees hier meer over onze responsive websites.
 • Gemakkelijk te gebruiken: Nadat jouw website af is ontvang je van ons persoonlijke en uitgebreide uitleg om jouw website te beheren per video en pdf! Mocht je daarna toch nog vragen hebben of ergens niet uitkomen, dan staat ons team altijd klaar om jouw verder te helpen! We komen ook graag bij je langs in Vlissingen of omgeving mocht je ergens niet uitkomen.
 • Gericht op jouw doelgroep: Een website ontwikkelen we vanuit het oog gekeken van jouw doelgroep. Wij maken je website daarom gebruiksvriendelijk, goed vindbaar en duidelijk zodat je online perfect wordt gerepresenteerd.
 • Voordelig: Wij maken gebruik van een krachtig CMS en een ervaren team waardoor we de kosten laag kunnen houden maar niets inleveren op kwaliteit. Zo kun je bij ons een uitgebreide website laten maken in Zeeland en specifiek Vlissingen voor vrijwel elk budget.

Veel tevreden ondernemers in Vlissingen en omgeving gingen jou voor

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Ons laatste werk

Hieronder vind je een kleine greep uit ons portfolio om je een impressie te geven van ons recente werk. Een website laten maken in Vlissingen door van Herk Business Promotions betekent een unieke website afgestemd op de huisstijl van jou bedrijf. Daar zijn onze klanten zeer enthousiast over en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We helpen jouw bedrijf ook graag aan een professionele, gemakkelijk te gebruiken en goed vindbare website in Vlissingen en omgeving!

Meer Bekijken

Alles in Vlissingen onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten maken Vlissingen ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een professionele huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel herkent wordt. Door ons te verdiepen in jouw ideeën en bedrijf creeëren we graag samen met jou de perfecte ontwerpen voor je logo, folders, brochures, visitekaartjes of andere designwerken in vlissingen en omgeving.

Lees Meer

Drukwerk

Na het design van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jou huisstijl af te laten drukken. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd scherpe prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak in Vlissingen, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Om jouw onderneming zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Vlissingen en omgeving maken wij gebruik van SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement). Onze marketing experts zullen jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines en daarnaast kun je achteraf ook terecht bij ons voor online marketing zoals Google en Facebook advertenties om direct de relevante doelgroep te bereiken!

Lees Meer

Ons Team

Binnenkort jouw website laten maken in Vlissingen? Ons creatieve en ervaren team bestaat uit grafisch- en webdesigners en marketingexperts om jouw onderneming direct goed online te vertegenwoordigen.

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Binnenkort een website laten maken in Vlissingen of omgeving? Of wil je gewoon eens kijken wat we voor je kunnen betekenen? Wij werken creatieve ideeën graag samen verder met je uit. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een goed gesprek of om vrijblijvend meer informatie te ontvangen.

Niet uit Vlissingen? Wij werken ook elders in het Zeeland! Laat bijvoorbeeld een website maken in Goes, Kapelle of Zierikzee.

contact
superkefjeWebsite laten maken Vlissingen