Drukwerk

Uw eigen huisstijl, prachtig en voordelig afgedrukt

Uw design is af, en nu?

Nadat wij uw design afhebben heeft u de mogelijkheid deze zelf af te drukken of door ons te laten printen. Doordat wij regelmatig drukwerk uitbesteden en een nauwe samenwerking hebben met voordelige drukbedrijven in Nederland kunnen wij altijd een scherp tarief voor u aanbieden. U kunt natuurlijk ook met uw eigen design bij ons terecht voor uw drukwerk.

Kwaliteit

Uw ontwerp prachtig en zorgvuldig afgedrukt. Zo kunt u altijd goed voor de dag komen.

Voordelig

Wij bieden u altijd een zeer scherp tarief; dat komt door onze nauwe samenwerking met onze drukpartners.

Gemakkelijk

Zonder ergens naar om te hoeven kijken, want wij nemen voor u het werk uit handen.

Flexibel

Laag budget? Reuze scherpe kwaliteit? Kleine of hele grote hoeveelheid? Wij zijn flexibel en staan altijd open voor uw wensen.

Wat zeggen onze klanten?

Wij zijn een jong, flexibel en creatief team. Met ons belangrijke motto ‘Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!’ zijn wij samen met onze klanten hier kunnen komen. En we hopen nog veel meer klanten tevreden te maken in de toekomst.

Wij hebben het design van ons Sushi en Lunchrestaurant door van Herk Business Promotions laten ontwerpen: Mooi ontworpen, goede service, helemaal top. Ook de drukwerk service was snel, voordelig en van goede kwaliteit.

Weimin Hanami Sushi & Lunchroom Upstairs

Ons design was erg verouderd en van Herk Business Promotions heeft ons geholpen om weer fris voor de dag te komen. Onze klanten zijn ook zeer positief over de vernieuwde uitstraling van onze huisstijl.

Peng Chinees-Indisch Restaurant Golden Palace

Voor meer informatie over uw drukwerk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact
superkefjeDrukwerk Mogelijkheden