Website laten maken Amsterdam

Een professionele, goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website laten maken in Amsterdam kan bij ons al vanaf €599,-. Al onze websites zijn perfect zichtbaar op mobiel, tablet en desktop. Je website wordt gemaakt door een professioneel team van zowel webdesigners als grafisch designers en online marketeers. Op deze manier heb je niet alleen een mooie website zoals jij voor ogen hebt, maar ook een goed vindbare en goed presterende website! Lees hier meer over ons complete website pakket.

Wacht niet langer en laat jouw website maken in Amsterdam. Neem eenvoudig contact met ons op via telefoon, whatsapp of de website voor meer informatie en jou website staat binnen 2 weken live!

Bereken zelf je prijs ➜ Recente Voorbeelden

Waarom andere ondernemers in Amsterdam jou voor zijn gegaan

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Waarom een website laten maken in Amsterdam?

 • Goed Vindbaar: Een website laten maken in Amsterdam door VHBP betekent een website die goed gevonden wordt in google en andere zoekmachines. En een goed gevonden website met een professioneel en modern design gericht op jou klanten zorgt voor meer leads binnen jou bedrijf!
 • Gemakkelijk te gebruiken: Nadat jou website klaar is ontvang je van ons uitgebreide instructies om zelf gemakkelijk teksten, foto’s, tarieven en nog veel meer te kunnen wijzigen op je website. Mocht je ergens niet uitkomen of wil je het liever helemaal uit handen geven? Dan staat ons team altijd voor je klaar om je verder te helpen!
 • Voordelig: Ons team is zo samengesteld dat ieder zijn eigen expertise heeft. Wij werken dan ook aan elke website met een team van grafisch designers, webdesigners en online marketeers om zo de beste en meest efficiënte resultaten te behalen. Daarnaast werken we met een krachtig CMS, waar door wij de kosten laag kunnen houden maar tegelijkertijd niets hoeven in te leveren op kwaliteit. Zo kun je een website laten maken in Amsterdam voor elk budget!

We maken websites in Amsterdam en omstreken!

Van Amsterdam-Noord tot de Bijlmermeer

Amsterdam Noord

Een website laten maken in Amsterdam Noord kan bij ons al sinds 2015. Amsterdam Noord is het deel van Amsterdam dat ten noorden van het IJ ligt en telt sinds 2020 zo’n 100.000 inwoners. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op www.taxiadministratie.nl als voorbeeld!

Amsterdam Centrum

Ook maken we websites in het centrum van Amsterdam, van het Jordaan tot aan de Oostelijke Eilanden. Binnenkort een website laten maken in Amsterdam Centrum? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees hier meer over Amsterdam Centrum.

Amsterdam Zuid & Zuidoost

In Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost & Diemen hebben we verschillende websites gemaakt voor starters, MKB-ers en ondernemers. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op www.jongenjeugd.nl, een specialistische kinderopvang in Amsterdam Zuid-Oost.

Recente Websites in Amsterdam en Omgeving

Hieronder een kleine greep uit ons portfolio van tevreden klanten die een website hebben laten maken in Amsterdam en omgeving. Een website laten maken in Amsterdam door van Herk Business Promotions betekent een unieke website afgestemd op de huisstijl van elk bedrijf. Daar zijn onze klanten zeer enthousiast over en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We helpen jouw bedrijf ook graag aan een goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website in jullie eigen stijl!

VISICS

VISICS

Parfum Point Refill

Parfum Point Refill

Taxi Administratie

Taxi Administratie

Hove Horeca

Hove Horeca

Syntouch

Syntouch

Computerhulp Amsterdam

Computerhulp Amsterdam

Meer Bekijken

Alles in Amsterdam onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten maken Amsterdam ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een perfecte huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je herkent en herinnerd wordt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw bedrijf creëert van Herk Business Promotions samen met jouw het perfecte ontwerp!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Amsterdam en omgeving. Naast dat wij jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines kun je achteraf bij ons ook terecht voor Google en Facebook advertenties om direct meer relevante bezoekers naar je site te krijgen!

Lees Meer

Ons Team

Wij zijn een jong, maar gedreven en ervaren team gespecialiseerd in het maken van websites in Amsterdam en omgeving. Wij zitten vol creativiteit en onze missie is om jouw bedrijf te verbeteren!

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Laat nu je website maken in Amsterdam

Binnenkort een website laten maken in Amsterdam of omgeving door ons? Of wil je gewoon meer informatie ontvangen? Wij zijn flexibel, creatief en denken graag met je mee. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een goed gesprek of om je ideeën samen verder uit te werken.

Niet uit Amsterdam? Wij werken ook elders in het land! Laat bijvoorbeeld een website maken in Diemen, Almere, Amstelveen, Weesp, Hoofddorp of Nieuw-Vennep.

contact
superkefjeWebsite laten maken Amsterdam