Website laten maken Zeeland

Op zoek naar een goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website in Zeeland of directe omgeving? Geen nood! Tegen een scherpe prijs bouwen wij uw nieuwe modere websites in Goes, Kapelle, Middelburg en Vlissingen of een andere stad in Zeeland. En dat tegen scherpe prijzen, voorzien van vrijwel alle moderne eisen!

Al onze websites zijn perfect zichtbaar op mobiel, tablet en desktop. Naast professionele webdesigners werken bij VHBP ook grafisch designers aan jouw website. Ook kun je ervoor kiezen om online marketing in te zetten zodat je website nog meer gevonden wordt!

Wacht niet langer en laat uw website maken in Zeeland. Neem eenvoudig contact op via het offerte formulier en geef uw wensen aan. Binnen 2 a 3 weken maken we jouw website zoals jij het helemaal voor ogen hebt!

Bereken zelf je prijs ➜ Recente Voorbeelden

Waarom andere ondernemers in Zeeland en omgeving jou voor zijn gegaan

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Waarom een website laten maken in Zeeland?

 • Gebrouwen in Zeeland: Ons bedrijf en team is gevestigd in hartje Zeeland (Kapelle). We zitten dus altijd dichtbij om face-to-face af te spreken of om je wensen door te nemen. Een professioneel team om de hoek in Zeeland!
 • Professioneel Webdesign: Wij maken jouw website in Zeeland professioneel en responsive. Dat betekent dat met een complete website van ons helemaal klaar bent en natuurlijk perfect zichtbaar zal zijn op mobiel, tablet en pc. Lees hier meer over een responsive website laten maken.
 • Gemakkelijk in beheer: Nadat jouw website af is ontvang je van ons onder andere persoonlijke en uitgebreide uitleg om jouw website te gebruiken per video en pdf! Mocht je daarna toch ergens niet uitkomen, dan staat ons team altijd klaar om jouw verder te helpen.
 • Gericht op jouw klanten: Een website maken we niet alleen voor jou maar specifiek voor jouw doelgroep. Wij maken je website daarom gebruiksvriendelijk, goed vindbaar en duidelijk zodat je online perfect wordt gepresenteerd.
 • Voordelig: Doordat wij gebruik maken van een krachtig CMS kunnen wij de kosten laag houden en tegelijkertijd de kwaliteit hoog houden. Zo kun je bij ons een uitgebreide website laten maken in Zeeland voor vrijwel elk budget.

We maken websites in heel Zeeland (en omstreken)!

Goes

In 2015 zijn we begonnen met websites te maken in Kapelle en Goes voor kleine ondernemers zoals restaurants, cafetaria’s, hotels en retailers. Inmiddels zijn we uitgebreid naar heel Zeeland en omstreken en bouwen we websites voor allerlei soorten ondernemers, van kleine eenmanszaken tot internationale BV’s.

Lees Meer

Middelburg

Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, was onze volgende stap. Zo hebben we in 2016 voor onze eerste klant in Middelburg, Shangri-La, een uitgebreide website met online bestelmogelijkheden op mobiel, tablet en PC ontworpen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op www.uitetenmiddelburg.nl.

Lees Meer

Vlissingen

Vervolgens hebben we besloten onze klantenkring niet meer te beperken en tegenwoordig maken we websites in heel Zeeland zoals Vlissingen, Zierikzee, Terneuzen en Kapelle. Maar zelfs buiten Zeeland zijn we tegenwoordig actief en tref je in ons portfolio websites aan van bedrijven door het hele land.

Lees Meer

Ons laatste werk

Hieronder een kleine greep uit ons portfolio van tevreden klanten uit Zeeland en omgeving om je een impressie te geven van ons werk. Een website laten maken in Zeeland door van Herk Business Promotions betekent een unieke website afgestemd op de huisstijl van elk bedrijf. Daar zijn onze klanten zeer enthousiast over en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We helpen jouw bedrijf ook graag aan een goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website in jullie eigen stijl!

VISICS

VISICS

Taxi Administratie

Taxi Administratie

Parfum Point Refill

Parfum Point Refill

Hove Horeca

Hove Horeca

Syntouch

Syntouch

Computerhulp Amsterdam

Computerhulp Amsterdam

Meer Bekijken

Alles in Zeeland onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten maken Zeeland ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een perfecte huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je herkent en herinnerd wordt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw bedrijf creeërt van Herk Business Promotions samen met jouw het perfecte ontwerp!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Zeeland en omgeving. Naast dat wij jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines kun je achteraf bij ons ook terecht voor Google en Facebook advertenties om direct meer relevante bezoekers naar je site te krijgen!

Lees Meer

Ons Team

Wij zijn een jong, maar gedreven en ervaren team uit Zeeland en omgeving. Wij zitten vol creativiteit en onze missie is om uw bedrijf te verbeteren!

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Laat nu je website maken in Zeeland

Binnenkort een website laten maken in Zeeland of omgeving door ons? Of wil je gewoon meer informatie ontvangen? Wij zijn flexibel, creatief en denken graag met je mee. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een goed gesprek of om je ideeën samen verder uit te werken.

Niet uit Zeeland? Wij werken ook elders in het land! Laat bijvoorbeeld een website maken in Breda, Rotterdam of Tilburg.

contact
superkefjeWebsite laten maken Zeeland