Over ons

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Kwaliteit

Of het nu gaat om websites, grafisch design, drukwerk of marketing; van Herk Business Promotions streeft sinds wij begonnen zijn in begin 2015 voor de hoogste kwaliteit. Ieder project benaderen wij als een uniek project en we zijn pas tevreden over de kwaliteit als jij dat ook bent.

Persoonlijk & Flexibel

We weten dat elk bedrijf en elke website uniek is. Daarom gaan we bij elk project persoonlijk en flexibel te werk. We werken niet met vaste templates, maar gaan uit van jouw wensen en streven altijd naar het resultaat waar jij tevreden mee bent!

Wie zijn wij

Van Herk Business Promotions is een jong bedrijf dat tot stand is gekomen in begin 2015. Wat begon met een aantal websites is uitgegroeid tot het verbeteren van bedrijven op alle fronten. Websites voor allerlei soorten bedrijven, volledige huisstijl voor nieuwe en beginnende bedrijven, en marketing en boekhouding voor groeiende grotere bedrijven.

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Wat doen wij

Omdat wij werken met jong en fris talent met ervaring in verschillende vakgebieden weten wij wat er op de markt speelt en hoe wij hierop in moeten spelen.

Websites
Grafisch Design
Marketing
Drukwerk
Overig
0

Creatieve

projecten

0

Woorden

per minuut

0

Tevreden

klanten

0

Bakjes

koffie

Waarom onze klanten zo tevreden zijn

Wij zijn een jong, flexibel en creatief team. Met ons belangrijke motto ‘Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!’ zijn wij samen met onze klanten hier kunnen komen. Wie weet ben jij de volgende klant die we tevreden kunnen maken!

van Herk Business Promotions heeft onze site helemaal gemaakt zoals wij voor ogen hadden. Stoer, fris en duidelijk in opmaak en eenvoudig te bedienen. Na een eerste gesprek met Kevin hadden wij gelijk het volste vertrouwen dat ze er iets moois van zouden maken! Snel en met fijne terugkoppeling hebben zij onze site gebouwd. De site is voor ons goed zelf te onderhouden en met vragen kunnen wij altijd terecht bij VHbusinesspromotions. Voor een betaalbare site raden wij hen zeker aan!

Esther Famous Ibiza Jewelry

Vele jaren hadden wij zonder website gewerkt, maar sinds we een website hebben zijn onze klanten veel meer tevreden. Nu kan iedereen ons vinden via google en kunnen de klanten thuis alvast kijken wat ze willen bestellen. Van Herk Business Promotions heeft al het werk uit handen genomen, op deze manier hoefden wij helemaal niet om te kijken naar de website en konden wij ons gewoon blijven richten op de zaak.

Peng Chinees-Indisch Restaurant Golden Palace

Website laten maken door van Herk Business promotions: Snel, doelgericht, vakkundig, meedenkend, nette prijzen, goede uitleg en vooral relaxed. Kortom aanrader!

Angelique HCR de Zwaan

Kevin heeft onze wensen vertaald in een duidelijke en eigentijdse website. Met deze website kan iedereen ons snel vinden op internet

Willy Food Affair

Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

Celise

Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen. Ik ben ook heel blij wat Kevin en het team gecreeerd hebben. Precies de uitstraling die ik voor ogen heb.

Paula Lifecoaching R'esprit
Bekijk meer reviews

In de media

Onlangs zijn wij verkozen tot 3e beste websitemaker van Nederland op bedrijvenconsultant.nl. Daar zijn we natuurlijk best wel een beetje trots op en dit hebben we mede aan jullie als klant te danken! We gaan ons uiterste best doen onze persoonlijke, flexibele aanpak in combinatie met professionele en moderne websites voort te zetten.

Lees het volledige artikel

Wij zijn flexibel, creatief en klantgericht. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een goed gesprek of om jouw ideeën samen verder uit te werken.

Laten we samenwerken
superkefjeOver Ons