Logo Laten Maken?

Geef de missie en visie van jouw bedrijf weer met een professionele huisstijl!

Logo & (web)huisstijl voorbeelden

Onze Werkwijze

Stap 1: Als eerste vragen we je een simpel vragenlijstje in te vullen waarin je onder andere meer over jouw bedrijf en eventuele huisstijl ideeën kunt vertellen.
Stap 2: Wij ontwerpen 3 passende logo en (web)huisstijl voorstellen.
Stap 3: Tijdens deze stap kijken we of jij tevreden met het resultaat. Zo niet, dan is er uitgebreide gelegenheid tot feedback!
Stap 4: Eventuele aanpassingen worden gemaakt of compleet nieuwe voorstellen totdat je helemaal tevreden bent.
Stap 5: Aanleveren van het resultaat. Nu kun je jouw logo en nieuwe huisstijl gaan gebruiken!

Een uniek en herkenbaar logo laten maken

De huisstijl is waarmee de missie en visie van jouw bedrijf wordt weer gegeven. Een perfecte huisstijl zorgt ervoor dat je doelgroep je aan de kleinste details al zal kunnen herkennen. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw bedrijf creeërt van Herk Business Promotions samen met jou het perfecte design!

Onze Designers

Wij werken met een jong, creatief en divers team van grafisch designers. Omdat iedere designer een eigen style heeft kunnen we naar aanleiding van jouw wensen de juiste designer(s) aan jouw project toewijzen. Op deze manier creeëren wij voor jou de perfecte huisstijl.

Wat zeggen onze klanten?

Wij zijn een jong, flexibel en creatief team. Met ons belangrijke motto ‘Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!’ zijn wij samen met onze klanten hier kunnen komen. En we hopen nog veel meer klanten tevreden te maken in de toekomst.

Wij hebben het design van ons Sushi en Lunchrestaurant door van Herk Business Promotions laten ontwerpen: Mooi ontworpen, goede service, helemaal top. Ook de drukwerk service was snel, voordelig en van goede kwaliteit.

Weimin Hanami Sushi & Lunchroom Upstairs

Ons design was erg verouderd en van Herk Business Promotions heeft ons geholpen om weer fris voor de dag te komen. Onze klanten zijn ook zeer positief over de vernieuwde uitstraling van onze huisstijl.

Peng Chinees-Indisch Restaurant Golden Palace

Binnenkort een nieuw logo laten maken of een bestaande huisstijl aanpassen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Contact
superkefjeLogo Laten Maken