Ontvang gratis & vrijblijvend een complete offerte

  Flexibel
  Modern Design
  Gemakkelijk te Gebruiken
  Geheel Vrijblijvend

  Wij gaan altijd voor tevreden klanten!

  • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

   Selvi RecRoots
  • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

   Rob Schieman Advies
  • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

   Daniëlle Synbier
  • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

   Celise
  • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

   Paula Lifecoaching R'esprit
  • Hebben me geholpen aan een goede website en logo en zijn snel en professioneel. Ik ben erg tevreden. Duidelijk communicatie en betrokkenheid. Ook in het stuk na de website.

   Paula Koolmees Psycholoog Koolmees
  • We zijn erg blij met onze website, iedereen kan ons vinden via google en klanten kunnen thuis de nieuwste aanbiedingen bekijken en vooraf bestellen.

   Peng Chinees-Indisch Restaurant Golden Palace
  • Van Herk Business Promotions heeft onze site helemaal gemaakt zoals wij voor ogen hadden. Stoer, fris en duidelijk in opmaak en eenvoudig te bedienen.

   Esther Famous Ibiza Jewelry
  • Mijn website laten maken door van Herk Business Promotions. Goede service, goed vindbaar en gemakkelijke website en dat allemaal voor een mooie prijs.

   Stef Timmerbedrijf SDG
  • Website laten maken door van Herk Business promotions: Snel, doelgericht, vakkundig, meedenkend, nette prijzen, goede uitleg en vooral relaxed. Kortom aanrader!

   Angelique HCR de Zwaan
  • Kevin heeft onze wensen vertaald in een duidelijke en eigentijdse website. Met deze website kan iedereen ons snel vinden op internet

   Willy Food Affair
  Bekijk meer beoordelingen

  Van Herk Business Promotions is een jong bedrijf dat tot stand is gekomen in begin 2015. Wat begon met een aantal websites is uitgegroeit tot het verbeteren van bedrijven op alle fronten. Websites voor allerlei soorten bedrijven, volledige huisstijl voor nieuwe en beginnende bedrijven, en marketing en advies voor groeiende grotere bedrijven.

  0113 405187 hallo@vhbp.nl
  superkefjeOfferte