Tevreden Klanten

Dat is wat wij belangrijk vinden. Want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Professionele Websites

van Herk Business Promotions heeft onze site helemaal gemaakt zoals wij voor ogen hadden. Stoer, fris en duidelijk in opmaak en eenvoudig te bedienen. Na een eerste gesprek met Kevin hadden wij gelijk het volste vertrouwen dat ze er iets moois van zouden maken! Snel en met fijne terugkoppeling hebben zij onze site gebouwd. De site is voor ons goed zelf te onderhouden en met vragen kunnen wij altijd terecht bij VHbusinesspromotions. Voor een betaalbare site raden wij hen zeker aan!

Esther Famous Ibiza Jewelry

Vele jaren hadden wij zonder website gewerkt, maar sinds we een website hebben zijn onze klanten veel meer tevreden. Nu kan iedereen ons vinden via google en kunnen de klanten thuis alvast kijken wat ze willen bestellen. Van Herk Business Promotions heeft al het werk uit handen genomen, op deze manier hoefden wij helemaal niet om te kijken naar de website en konden wij ons gewoon blijven richten op de zaak.

Peng Chinees-Indisch Restaurant Golden Palace

Website laten maken door van Herk Business promotions: Snel, doelgericht, vakkundig, meedenkend, nette prijzen, goede uitleg en vooral relaxed. Kortom aanrader!

Angelique HCR de Zwaan

Kevin heeft onze wensen vertaald in een duidelijke en eigentijdse website. Met deze website kan iedereen ons snel vinden op internet

Willy Food Affair

Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

Celise

Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen. Ik ben ook heel blij wat Kevin en het team gecreeerd hebben. Precies de uitstraling die ik voor ogen heb.

Paula Lifecoaching R'esprit

Ik was op zoek naar een goede website en tevens logo en kwam uit bij Kevin Van Herk BP na lang zoeken. De website was er snel en met grote oprechte betrokkenheid en interesse.Kevin is ook goed te bereiken met vragen. Duidelijk en snel. Altijd bereid te helpen of mee te denken.  

Paula Koolmees Psycholoog Koolmees

Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

Daniëlle Synbier

Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk. Door hun creativiteit en technische vaardigheden bedenken zij altijd een goed werkende oplossing. Zij zijn transparant in elke stap die zij doen dus je komt nooit voor verrassingen te staan betreffende de kosten. Wij zijn echt super blij met onze website (recroots), gebouwd door Van Herk Business Promotions. Ook in het traject na de oplevering hebben zij ons zeer deskundig begeleid.

Selvi RecRoots

Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website. Bedankt Kevin en zijn team!

Rob Schieman Advies

Marketing, Design & Drukwerk

  • Ons design was erg verouderd en van Herk Business Promotions heeft ons geholpen om weer fris voor de dag te komen. Onze klanten zijn ook zeer positief over de vernieuwde uitstraling van onze huisstijl.

    Peng Chinees-Indisch Restaurant Golden Palace
  • Wij hebben het design van ons Sushi en Lunchrestaurant door van Herk Business Promotions laten ontwerpen: Mooi ontworpen, goede service, helemaal top. Ook de drukwerk service was snel, voordelig en van goede kwaliteit.

    Weimin Hanami Sushi & Lunchroom Upstairs
superkefjeReviews