Website laten maken Alphen aan den Rijn

Binnenkort een website laten maken in Alphen aan den Rijn of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Sinds 2015 maken wij professionele en bovenal goed vindbare websites met een flexibel en persoonlijk team van webdesigners en grafisch designers!

Een website laten maken in Alphen aan den Rijn hoeft niet duur te zijn. Bij ons heb je al een complete website voor €599,-. En hiermee bedoelen we dan ook écht compleet!

Een webdesign die voldoet aan jouw wensen, goed vindbaar is, perfect werkt op mobiel, tablet en PC en gemakkelijk werkt in gebruik. Dat, en uiteraard jouw als klant tevreden maken, is waar wij altijd naar streven!

Website Pakket Recente Voorbeelden

Waarom een website laten maken in Alphen aan den Rijn?

Een website laten maken in Alphen aan den Rijn door VHBP betekent een website die geheel is afgestemd om jou wensen. Zo ontwerpen we de website geheel zoals jij voor ogen hebt en zorgen we ervoor dat de website voldoet aan alle moderne eisen zoals mobielvriendelijk, goed vindbaar en gemakkelijk te gebruiken! Daarnaast is VHBP een persoonlijk en flexibel team vol enthousiaste webdesigners en grafisch designers!

Online zichtbaar in Alphen aan den Rijn & omgeving

Een nieuwe website laten maken doe je niet zomaar. Je wilt natuurlijk goed gevonden worden en boven je concurrenten in de zoekresultaten tevoorschijn komen. Wij helpen je hier graag mee verder! Ons team bestaat o.a. uit online marketeers met jaren lange ervaring op het gebied van Google Optimalisaties. Zo kunnen we er voor zorgen dat jou website in Alphen aan den Rijn en omgeving goed zichtbaar is!

Gemakkelijk in Gebruik

Nadat jouw website helemaal klaar is en je hier helemaal tevreden over bent ontvang je van ons persoonlijke uitleg hoe je zelf gemakkelijk teksten, foto’s en nog veel meer kunt wijzigen op de website. Zo ontvang je van ons o.a. een persoonlijk pdf uitleg bestand met hierin alles stap voor stap uitgelegd. Mocht je toch nog ergens niet uitkomen dan staat ons team uiteraard altijd voor je klaar om je verder te helpen!

Persoonlijk & Flexibel

Naast de standaard, complete website pakketten die we aanbieden proberen we ons altijd in te leven in jou als klant. Heb je bijvoorbeeld specifieke wensen of specifieke designs in gedachte, of zit je met een beperkt budget maar wil je toch een mooie website? Wij denken graag met je mee voor de mogelijkheden!

Daarnaast maken wij websites niet ”aan de lopende band”. Voor ons is elke website een uniek project en streven wij ernaar om van elk project een succes te maken en jou als klant 100% tevreden te maken!

Heb je vragen of wil jij binnenkort een website laten maken in Alphen aan den Rijn of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees meer over ons en ons portfolio!

Veel tevreden ondernemers in Alphen aan den Rijn kozen VHBP voor hun webdesign!

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Recent opgeleverde websites in Alphen aan den Rijn en Omgeving

Hieronder vind je een aantal van onze recent opgeleverde websites in Alphen aan den Rijn en omgeving. Een website laten maken in Alphen aan den Rijn door VHBP betekent een unieke, flexibele website geheel afgestemd op jouw wensen en huisstijl. Onze klanten zijn daar zeer over te spreken en zelf zijn we er ook wel een beetje trots op. We helpen ook jou graag verder aan een moderne, professionele en goed vindbare website!

Meer Bekijken

Alles in Alphen aan den Rijn onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten maken in Alphen aan den Rijn ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een perfecte huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je herkent en herinnerd wordt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw bedrijf creëert van Herk Business Promotions samen met jou het perfecte ontwerp!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Alphen aan den Rijn en omgeving. Naast dat wij jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines kun je achteraf bij ons ook terecht voor Google en Facebook advertenties om direct meer relevante bezoekers naar je site te krijgen!

Lees Meer

Ons Team

Binnenkort jouw website laten maken in Alphen aan den Rijn? Ons creatieve en ervaren team bestaat uit grafisch- en webdesigners en marketingexperts om jouw onderneming direct goed online te vertegenwoordigen.

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Binnenkort jouw website laten maken in Alphen aan den Rijn?

Neem vrijblijvend contact met ons op via de website, telefonisch of via whatsapp voor meer informatie of om direct deze week jouw website nog te laten maken in Alphen aan den Rijn, Zwammerdam, Bodegraven, Woubrugge, Koudekerk aan den Rijn, Rietveld, Hazerswoude-Dorp, Aarlanderveen of omgeving!

contact
superkefjeWebsite laten maken Alphen aan den Rijn