Website laten maken Den Haag

Voor een website laten maken in Den Haag ben je bij VHBP aan het juiste adres! Wij maken zakelijke, moderne en goed vindbare websites in o.a. Den Haag, Voorburg, Wassenaar, Wageningen, Scheveningen en Rijswijk. Met een jong en ervaren team streven wij sinds 2015 voor de beste resultaten tegen de laagste prijzen!

Al onze websites voldoen aan de modernste eisen. Zo zorgen we ervoor dat je website direct responsive is, dat wil zeggen goed zichtbaar op mobiel, tablet en pc! Daarnaast kun je achteraf zelf gemakkelijk teksten, foto’s en nog veel meer wijzigen vanuit het beheersysteem. Dit liggen er je uiteraard uitgebreid uit 😊

Last but not least, we focussen niet alleen op design maar ook op vindbaarheid. We optimaliseren je website voor SEO waardoor je bedrijf goed zichtbaar is in de zoekmachines zoals google.

Laat nu jouw website maken in Den Haag. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op via de website, telefoon of whatsapp!

Bereken zelf je prijs ➜ Recente Voorbeelden

Een moderne laten maken in Den Haag

Binnenkort een moderne, professionele en goed vindbare website laten maken in Den Haag? Wij helpen je graag verder!

 • Wij zijn persoonlijk en flexibel: We denken graag met jou mee om samen tot het beste resultaat te komen wat jij voor ogen hebt voor de website van jou bedrijf in Den Haag of omgeving. Onze pakketten en werkwijze zijn altijd flexibel en we stemmen dit dan ook graag af op jouw ideeën en wensen. Uiteraard hebben we standaard pakketten, maar je kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een budget website in Den Haag of een uitgebreide maatwerk website of bijvoorbeeld een webshop! Alles is mogelijk en we streven altijd naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.
 • Professioneel Webdesign: Een website laten maken in Den Haag door VHBP betekent dat je straks een website hebt die helemaal responsive is en goed gevonden wordt! Met ons team heb je in één keer alles onder 1 dak, zo kunnen wij je naast webdesign ook verder helpen met grafisch design – denk aan visitekaartjes, folders en nog veel meer. Daarnaast is ons team ook gespecialiseerd in Online Marketing (om nog beter gevonden te worden). Je hebt bij ons al een professionele responsive website voor slechts €599,-. Lees hier meer over ons complete website pakket.
 • Gemakkelijk in gebruik: Nadat jouw website is afgerond en helemaal naar wens is ontvang je van ons persoonlijke uitleg via PDF, video en eventueel persoonlijk. Hiermee kun je o.a. gemakkelijk teksten, foto’s en nog veel meer wijzigen! Mocht je alsnog ergens niet uitkomen dan staan wij uiteraard altijd voor je klaar.

Binnenkort jouw website laten maken in Den Haag? Bekijk bijvoorbeeld ons portfolio om alvast een indruk op te doen van de mogelijkheden. Naast ons portfolio zijn we heel flexibel en is eigenlijk alles mogelijk. Heb je bijvoorbeeld een specifiek design al in gedachte of websites gezien die je aanspreken? Geef het aan ons door en we kijken graag wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Veel ondernemers in Den Haag zijn je al voorgegaan

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Recent opgeleverde websites in Den Haag en Omgeving

Hieronder vind je een aantal van onze recent opgeleverde websites in Den Haag en omgeving. Een website laten maken in Den Haag door VHBP betekent een unieke, flexibele website geheel afgestemd op jouw wensen en huisstijl. Onze klanten zijn daar zeer over te spreken en zelf zijn we er ook wel een beetje trots op. We helpen ook jou graag verder aan een moderne, professionele en goed vindbare website!

VISICS

VISICS

Parfum Point Refill

Parfum Point Refill

Taxi Administratie

Taxi Administratie

Hove Horeca

Hove Horeca

Computerhulp Amsterdam

Computerhulp Amsterdam

Knuijt Advies

Knuijt Advies

Meer Bekijken

Alles in Den Haag onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten maken Den Haag ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een perfecte huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je herkent en herinnerd wordt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw bedrijf creëert van Herk Business Promotions samen met jouw het perfecte ontwerp!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Den Haag en omgeving. Naast dat wij jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines kun je achteraf bij ons ook terecht voor Google en Facebook advertenties om direct meer relevante bezoekers naar je site te krijgen!

Lees Meer

Ons Team

Sinds 2015 bouwen wij professionele, goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken websites voor Ondernemers, Starters, ZZP-ers en MKB-ers in heel Nederland! We zijn een jong, flexibel en ervaren team van webdesigners, grafisch designers en marketing experts waardoor we elke website in Den Haag tot een succes kunnen brengen!

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Jouw website laten maken in Den Haag?

Binnenkort jouw website laten maken in Den Haag of omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om gewoon vrijblijvend te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. We zijn altijd flexibel en denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken per email, telefonisch of via WhatsApp.

Niet uit Den Haag? Wij maken ook websites in Rotterdam, Roosendaal en Zeeland.

contact
superkefjeWebsite laten maken Den Haag