Website laten maken Dordrecht

Binnenkort een website laten maken in Dordrecht of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken sinds 2015 goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken websites in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Barendrecht, Moerdijk en Lage Zwaluwe.

Een website van deze tijd dient responsive te zijn, dat houdt in dat de website goed zichtbaar is op zowel mobiel, tablet als pc! Dit doen we standaard voor alle websites, of het nou gaat om een budget site of een complete maatwerk website. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website goed gevonden wordt in de zoekmachines. Lees hier meer over onze google optimalisaties.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn houden we niet op met enkel webdesign. Ons team bestaat naast webdesigners ook uit grafisch designers en marketing experts. Zo heb je alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk!

Website Pakket Recente Voorbeelden

Waarom een website laten maken in Dordrecht door VHBP?

Een website laten maken in Dordrecht door VHBP betekent een website die gemakkelijk is in gebruik, goed vindbaar is en geheel ontworpen wordt zoals jij het voor ogen hebt!

 • Eenvoudig zelf je website beheren: Dankzij het gemakkelijke beheersysteem wat we gebruiken kun je straks zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer wijzigen. Dit leggen we allemaal stap voor stap uit nadat je website is afgerond met een persoonlijk pdf en video bestandje! Kom je toch ergens niet uit? Dan staan wij altijd voor je klaar!
 • Flexibel & Persoonlijk: We werken niet met vaste pakketten en denken altijd mee met de vraag die jij hebt. Zo kunnen we bijvoorbeeld een budget website voor je maken, maar is het ook mogelijk om een complete webshop of een website helemaal op maat te laten ontwerpen. Wat je ook wilt, wij denken graag met je mee!
 • Responsive Webdesign: Alle websites in Dordrecht en omgeving maken wij direct responsive. Dat wil zeggen dat je website goed zichtbaar is op mobiel, tablet en pc. Lees hier meer over onze responsive websites.
 • Scherpe tarieven: Dankzij het krachtige CMS systeem dat we gebruiken kunnen we de kosten laag houden maar tegelijkertijd niets inleveren op kwaliteit! Zo kun je een website laten maken in Dordrecht dat past bij jouw onderneming!

Veel ondernemers in Dordrecht en omgeving gingen jou al voor

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Ons laatste websites in Dordrecht en omgeving

Hieronder kun je ons portfolio bekijken om je een indruk te geven van onze recent opgeleverde websites. Een website laten maken in Dordrecht door van Herk Business Promotions betekent een unieke website afgestemd op de huisstijl van jouw bedrijf. Daar zijn onze klanten allemaal zeer tevreden mee en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We helpen jouw bedrijf ook graag aan een professionele, goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website in jullie eigen huisstijl!

Meer Bekijken

Alles in Zierikzee gemakkelijk onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten maken Dordrecht ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een perfecte huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je herkent en herinnerd wordt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw bedrijf creëert van Herk Business Promotions samen met jouw het perfecte ontwerp!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Dordrecht en omgeving. Naast dat wij jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines kun je achteraf bij ons ook terecht voor Google en Facebook advertenties om direct meer relevante bezoekers naar je site te krijgen!

Lees Meer

Ons Team

Wij zijn een creatief, jong en ervaren team in Dordrecht en omgeving en onze missie is om jouw bedrijf te verbeteren!

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Binnenkort jouw website laten maken in Dordrecht?

Binnenkort een website laten maken in Dordrecht of omgeving door ons? Of wil je graag eens je ideeën bespreken met onze website bouwers? Wij zijn flexibel, creatief en denken graag met je mee. Voel je vrij om contact met ons op te nemen via de website, whatsapp of telefonisch voor een goed gesprek of om je ideeën samen verder uit te werken.

Niet uit Dordrecht? Wij werken ook elders in het land! Laat bijvoorbeeld een website maken in Breda, Zeeland of in Rotterdam.

contact
superkefjeWebsite laten maken Dordrecht