Website laten maken Schiedam

Een goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website laten maken in Schiedam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van moderne websites in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Maasland, Rotterdam en Delft. En dat tegen zeer scherpe prijzen!

Responsive & Goed Vindbaar

Al onze websites in Schiedam en omgeving maken wij responsive, dat wil zeggen dat je website straks direct goed zichtbaar is op zowel mobiel, tablet als pc! Ons team bestaat uit zowel grafisch designers, webdesigners als online marketing specialisten. Hiermee kunnen we niet alleen mooie websites maken zoals jij het voor ogen hebt, maar er ook voor zorgen dat je straks goed zichtbaar bent in Schiedam en omgeving. Afhankelijk van jouw wensen en branche!

Wacht niet langer en laat jouw website maken in Schiedam! Neem eenvoudig contact op via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp. Geef je wensen aan met bijvoorbeeld een aantal voorbeeld websites die je aanspreken en binnen 2 weken maken we jouw website zoals jij het voor ogen hebt!

Bereken zelf je prijs ➜ Recente Voorbeelden

Waarom andere ondernemers in Schiedam en omgeving jou voorgingen

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Waarom een website laten maken in Schiedam?

Hieronder vindt je een aantal van de belangrijkste punten waarom VHBP jouw ideale partner is voor het laten maken van een website in Schiedam en omgeving!

 • Goed Vindbaar: Als je een nieuwe website laat maken is het belangrijk dat je goed gevonden wordt en boven je concurrenten in de zoekresultaten terecht komt! Daarom optimaliseren we standaard al onze websites voor de beste resultaten. Lees hier meer over de Google Optimalisaties die we o.a. kunnen doen! Mocht je een echt uitgebreide marketing campagne nodig hebben, dan werken we daarvoor ook samen met Freelance Online Marketeers!
 • Scherpe Prijzen: Wij maken gebruik van een krachtig CMS waardoor we de kosten laag kunnen houden en tegelijkertijd hoge kwaliteit kunnen leveren. Zo kun je bij ons een moderne website laten maken in Schiedam tegen de scherpste prijzen en heb je een compleet website pakket voor slechts €599,-.
 • Gemakkelijk in Gebruik: Nadat je helemaal tevreden bent over je website en het ontwerp ontvang je van ons persoonlijke uitleg waarmee je gemakkelijk zelf teksten, foto’s en nog veel meer kunt wijzigen! Mocht je toch nog ergens niet uitkomen dan staat ons team uiteraard altijd voor je klaar om je verder te helpen 😊!
 • Responsive Website: Een moderne website moet goed zichtbaar zijn op mobiel, tablet en pc. Wij optimaliseren standaard alle websites voor alle apparaten, zodat je website ook op mobiel er goed uit ziet.

Ons laatste werk

Hieronder een kleine greep uit ons portfolio van tevreden klanten uit Schiedam en omgeving om je een impressie te geven van ons werk. Een website laten maken in Schiedam door van Herk Business Promotions betekent een unieke website afgestemd op de huisstijl van elk bedrijf. Daar zijn onze klanten zeer enthousiast over en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We helpen jouw bedrijf ook graag aan een goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website in jullie eigen stijl!

VISICS

VISICS

Parfum Point Refill

Parfum Point Refill

Taxi Administratie

Taxi Administratie

Hove Horeca

Hove Horeca

Syntouch

Syntouch

Computerhulp Amsterdam

Computerhulp Amsterdam

Meer Bekijken

Alles in Schiedam onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten maken Schiedam ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een perfecte huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je herkent en herinnerd wordt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw bedrijf creëert van Herk Business Promotions samen met jouw het perfecte ontwerp!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Schiedam en omgeving. Naast dat wij jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines kun je achteraf bij ons ook terecht voor Google en Facebook advertenties om direct meer relevante bezoekers naar je site te krijgen!

Lees Meer

Ons Team

Wij zijn een jong, gedreven en ervaren team zitten vol met creativiteit. Onze missie is om jouw bedrijf te (online en offline) te verbeteren!

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Laat nu je website maken in Schiedam!

Binnenkort een website laten maken in Schiedam of omgeving door ons? Of wil je gewoon meer informatie ontvangen? Wij zijn flexibel, creatief en denken graag met je mee. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer vrijblijvende informatie of om deze week jou nieuwe website in Schiedam nog online te hebben!

contact
superkefjeWebsite laten maken Schiedam