Website laten maken Delft

Binnenkort een moderne & goed vindbare website laten maken in Delft of omgeving? Dan ben je bij aan het juiste adres! Sinds 2015 maken wij professionele, gemakkelijk te gebruiken websites voor zowel Ondernemers, Starters, MKB-ers en ZZP-ers in Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Schipluiden, Oude Leede, Zouteveen, De Lier en omgeving. En dat tegen de scherpste prijzen!

Grafisch Design, Marketing & Webdesign in Delft

Een website laten maken in Delft door VHBP betekent een website die responsive is en goed vindbaar in de zoekresultaten. Dit houdt in dat je website zowel op mobiel, tablet als pc te bekijken is en je website geoptimaliseerd wordt om hoog in google te komen! Hoe je website eruit komt te zien kun je zelf aan ons doorgeven. We vragen vaak om 2 of 3 website voorbeelden die je aanspreken, waarna ons team van grafisch designers, webdesigners en online marketeers voor je aan de slag gaan! Zelf geen inspiratie? Ook geen probleem, dat hebben wij genoeg en dan gaat ons creatieve team gewoon voor jou een website maken waar jij straks trots op kan zijn 😃!

Meer weten over een website laten maken in Delft? Neem vrijblijvend contact met ons op via de website, telefonische of whatsapp. Of kijk eens verder op onze website naar enkele website voorbeelden of bereken bijvoorbeeld de prijs die jij past bij jou onderneming!

Bereken zelf je prijs ➜ Recente Voorbeelden

Waarom andere ondernemers in Delft jou voorgingen

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Waarom een website laten maken in Delft?

Moderne Website

Een nieuwe website laten maken in Delft of omgeving door VHBP betekent dat je website zal voldoen aan alle moderne eisen. Zo zorgen we ervoor dat je website extra snel werkt, en uiteraard ook dat je website goed zichtbaar is op zowel mobiel, tablet als pc. Lees hier meer over onze responsive websites.

Gemakkelijk te gebruiken website

Nadat je website helemaal naar jouw wensen is gebouwd ontvang je van ons uitgebreide uitleg waarmee je zelf gemakkelijk teksten, foto’s en nog veel meer kunt wijzigen! Dit leggen we onder andere uit in een persoonlijk pdf bestandje en eventueel ook via video. Mocht je alsnog ergens niet uitkomen dan helpt ons team je uiteraard graag verder en staan we altijd voor je klaar.

Goed vindbaar in Delft & Omgeving

Wij optimaliseren alle pagina’s van je website op zo’n manier dat je goed zichtbaar bent binnen jouw branche. Zowel in Delft als omgeving of desgewenst zelfs in het hele land. We bespreken graag jou specifieke wensen omtrent vindbaarheid om zo samen het perfecte plan op te stellen dat past bij jou onderneming. Heb je een beperkt budget? Geen zorgen! Zelfs onze budget websites optimaliseren wij standaard voor de zoekmachines. Lees hier meer over ons complete website pakket.

Ons laatste werk

Hieronder een kleine greep uit ons portfolio van tevreden klanten uit Delft en omgeving om je een impressie te geven van ons werk. Een website laten maken in Delft door van Herk Business Promotions betekent een unieke website afgestemd op de huisstijl van elk bedrijf. Daar zijn onze klanten zeer enthousiast over en zijn we zelf stiekem ook wel een beetje trots op. We helpen jouw bedrijf ook graag aan een goed vindbare en gemakkelijk te gebruiken website in jullie eigen stijl!

VISICS

VISICS

Parfum Point Refill

Parfum Point Refill

Taxi Administratie

Taxi Administratie

Hove Horeca

Hove Horeca

Syntouch

Syntouch

Computerhulp Amsterdam

Computerhulp Amsterdam

Meer Bekijken

Alles in Delft onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten maken Delft ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een perfecte huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je herkent en herinnerd wordt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw bedrijf creëert van Herk Business Promotions samen met jouw het perfecte ontwerp!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Delft en omgeving. Naast dat wij jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines kun je achteraf bij ons ook terecht voor Google en Facebook advertenties om direct meer relevante bezoekers naar je site te krijgen!

Lees Meer

Ons Team

Wij zijn een jong, gedreven en ervaren team zitten vol met creativiteit. Onze missie is om jouw bedrijf te (online en offline) te verbeteren!

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Laat nu je website maken in Delft!

Binnenkort een website laten maken in Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Schipluiden, Oude Leede, Zouteveen, De Lier of omgeving? Of wil je gewoon vrijblijvend meer informatie ontvangen? Wij zijn flexibel, creatief en denken graag met je mee. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een goed gesprek of om je ideeën samen verder uit te werken.

contact
superkefjeWebsite laten maken Delft