Website laten maken Leiden

Binnenkort een complete website laten maken in Leiden? Goed zichtbaar in de zoekresultaten en zowel op mobiel, tablet als PC werkzaam? Dan ben je bij VHBP aan het juiste adres! Wij zijn sinds 2015 gespecialiseerd in het maken van moderne websites in Leiden, Oegstgeest, Katwijk aan Zee, Noordwijk en Voorschoten.

Ons jong & gedreven team van webdesigners, grafisch designers en top marketeers helpen jou graag verder aan een moderne, zakelijke of persoonlijke website. We streven altijd naar een resultaat waar jij helemaal tevreden over bent!

Een website laten maken in Leiden kan al vanaf €350,-.

Website Pakket Recente Voorbeelden

Webdesign in Leiden & Omgeving

Hieronder hebben we een aantal redenen opgesomd waarom VHBP de juiste partner is als je een top website wilt laten maken in Leiden. Geloof ons niet alleen op ons woord, lees bijvoorbeeld wat onze klanten zeggen over ons op Google!

Persoonlijke aanpak

Ons streven is de website maken die jij voor ogen hebt en tijdens dit proces kun je bij ons een persoonlijke en kwalitatieve aanpak verwachten! Jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We bespreken samen wat je voor website wilt en wat voor budget je hiervoor hebt. Dat kan via de website, via whasapp of telefonisch. Vervolgens maken we een persoonlijke vrijblijvende offerte voor je klaar, en mocht dit allemaal naar wens zijn dan kunnen we aan de slag gaan met jouw website! Nadat de website helemaal naar wens is ontvang je van ons persoonlijke instructies via pdf en video waarmee je zelf gemakkelijk teksten, foto’s en nog veel meer kunt wijzigen! Kom je ergens niet uit? Dan staan wij uiteraard altijd voor je klaar.

Professionele website voor elk budget

We proberen onze werkwijze altijd aan te passen aan het budget en idee dat past bij jouw bedrijf. Heb je een beperkt budget, maar wil je toch een professionele en moderne website? Dan is dat zeker ook mogelijk bij van Herk Business Promotions! Lees hier meer over ons complete website pakket.

Word gevonden!

Naast een modern en professioneel website design is het belangrijk dat je goed gevonden wordt. Een website laten maken in Leiden door VHBP betekent een website laten maken die goed gevonden wordt! Ons team bestaat uit Google Experts en daarnaast werken we nauw samen met freelance online marketeers met jaren lange ervaring!

Veel tevreden ondernemers in Leiden en omgeving gingen jou voor

 • Onze ervaring met Van Herk Business Promotions is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

  Selvi RecRoots
 • Erg tevreden over het resultaat en de begeleiding bij mijn website Schieman Advies door Van Herk Business Promotions. Klasse! Ik krijg veel positieve reacties over mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

  Rob Schieman Advies
 • Goede service, snelle reactie en een scherpe prijsstelling. Websites worden keurig opgeleverd met een duidelijke handleiding. En kom je er dan toch even niet uit... dan staat Kevin voor je klaar. Een aanrader!

  Daniëlle Synbier
 • Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

  Celise
 • Het hele proces van het maken en begeleiden van de website is dankzij Kevin v Herk heel plezierig en waardevol. Nooit zijn je vragen teveel en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Paula Lifecoaching R'esprit
Eigen Design

Eigen Design

Een website laten maken met je eigen huisstijl en design. Je website wordt uniek ontworpen geheel naar jouw wens, perfect werkend op computer, tablet en mobiel.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Gemakkelijk Te Gebruiken

Bij ons kun je een gemakkelijk te gebruiken website laten maken zodat je zelf snel en simpel teksten, foto’s en nog veel meer kunt aanpassen.

Goed Vindbaar

Goed Vindbaar

Je klanten moeten je gemakkelijk online kunnen vinden en bereiken. Daarom optimaliseren wij standaard al onze websites voor de zoekmachines.

Recent opgeleverde websites in Leiden en Omgeving

Hieronder vind je een aantal van onze recent opgeleverde websites in Leiden en omgeving. Een website laten maken in Leiden door VHBP betekent een unieke, flexibele website geheel afgestemd op jouw wensen en huisstijl. Onze klanten zijn daar zeer over te spreken en zelf zijn we er ook wel een beetje trots op. We helpen ook jou graag verder aan een moderne, professionele en goed vindbare website!

Meer Bekijken

Alles in Leiden onder 1 dak

Grafisch Design

Naast een website laten maken Leiden ben je ook voor grafisch design bij ons aan het juiste adres. Een perfecte huisstijl straalt de missie en visie van je bedrijf uit en zorgt ervoor dat je herkent en herinnerd wordt. Door de juiste vragen te stellen en ons te verdiepen in jouw bedrijf creëert van Herk Business Promotions samen met jou het perfecte ontwerp!

Lees Meer

Drukwerk

Na het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, folders, menukaarten, stickers, flyers of andere grafische werken is het tijd om jouw huisstijl tot leven te brengen. Omdat wij regelmatig samenwerken met Nederlandse drukkers kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het afhandelen van al jouw drukwerk. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk.

Lees Meer

Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertisement) om jouw bedrijf zo goed mogelijk online vindbaar te maken in Leiden en omgeving. Naast dat wij jouw website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines kun je achteraf bij ons ook terecht voor Google en Facebook advertenties om direct meer relevante bezoekers naar je site te krijgen!

Lees Meer

Ons Team

Binnenkort jouw website laten maken in Leiden? Ons creatieve en ervaren team bestaat uit grafisch- en webdesigners en marketingexperts om jouw onderneming direct goed online te vertegenwoordigen.

Robin VHBP

Robin Marketing

Robin studeert Commerciële Economie in Tilburg en doet naast zijn studie alvast meer ervaring op in marketing en sales.

Kevin van Herk - VHBP

Kevin Managing Director

Naast van herk Business Promotions reist Kevin de wereld rond en bereidt hij graag uitgebreide Aziatische rijsttafels.

Gosia VHBP

Gosia Design

Met haar passie voor design en Internationale ervaring met verschillende bedrijven is Gosia een gedreven artiest.

Robert VHBP

Robert Programmer

Robert is de specialist met CSS, PHP en JS. Terwijl de rest van het team ligt te slapen gaat Robert tot diep in de nacht door met programmeren.

Etienne VHBP

Etienne Online Marketing

Met veel ervaring op het gebied van online marketing is Etienne de expert op het gebied van adwords en facebook marketing.

Ania VHBP

Ania Design

Ania studeert beeldende kunst in Krakow en verzorgt grafisch design van websites, foto's en logo's.

Neem direct contact met ons op en laat deze week nog jouw website maken in Leiden!

Niet uit Leiden? Wij kunnen ook websites maken in Oegstgeest, Katwijk aan Zee, Noordwijk en Voorschoten en elders in Zuid-Holland. Neem vrijblijvend contact met ons op via de website, telefonisch of WhatsApp voor een goed gesprek of meer informatie.

contact
superkefjeWebsite laten maken Leiden